ΚΟΣΜΟΣ

Ντακότα Τζόνσον: «Αν είναι γραφτό να γίνω μητέρα, είμαι έτοιμη»

H Ντακότα Τζόνσον
H Ντακότα Τζόνσον
ΑP

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα, καθώς όπως είπε είναι έτοιμη να απολαύσει όλα τα δώρα που έχει να της προσφέρει η ζωή

Η Ντακότα Τζόνσον είναι ανοιχτή στη μητρότητα. Σε συνέντευξή της στο Bustle, η 34χρονη ηθοποιός της ταινίας «How to Be Single» κλήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Η σταρ είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν από το 2017, ο οποίος έχει μία κόρη την Απλ και έναν γιο τον Μόουζις με την πρώην του Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Είμαι τόσο ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο», λέει η Τζόνσον για τη μητρότητα. «Έφτασα σε αυτό το σημείο όπου θέλω πραγματικά να ζήσω ό,τι έχει να μου προσφέρει η ζωή. Και ειδικά ως γυναίκα, λέω "Τι μαγικό πράγμα. Τι τρελή , μαγική, άγρια εμπειρία." Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι εντελώς έτοιμη για αυτό», συνεχίζει η Τζόνσον. Και προσθέτει «Και μετά λέω, "Δεν θα είμαστε εδώ για πολύ καιρό, οπότε αν είναι γραφτό να γίνω μητέρα, ας γίνει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια σχολίασε το γεγονός οτι είναι μητριά στα έφηβα παιδιά του Μάρτιν και της Πάλτροου. «Αγαπώ αυτά τα παιδιά, σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό.Με όλη μου την καρδιά»

Η Τζόνσον είχε πει στη Marie Claire το 2016 ότι της αρέσει η ιδέα να τακτοποιηθεί και να κάνει οικογένεια. «Η ιδέα να είμαι στο σπίτι και να παίρνω τα παιδιά από το σχολείο και να μαγειρεύω το δείπνο και μετά να έρχεται ο σύζυγος στο σπίτι, είναι κάτι που μου φαίνεται πολύ ωραίο γιατί ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο όσο μεγάλωνα», αποκάλυψε.

Η ίδια μεγάλωσε στο σπίτι της ως κόρη της Mέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον, πρώην θετή κόρη του Αντόνιο Μπαντέρας και εγγονή της Tίπι Χέντρεν. Γι' αυτήν, λοιπόν, η ιδέα της δημιουργίας μιας παραδοσιακής οικογένειας «φαίνεται τόσο δελεαστική», είπε ο Τζόνσον.