ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία στη Νέα Ορλεάνη: Πάτησε την 21χρονη κοπέλα του με το αυτοκίνητο μετά από καυγά

Άγριο έγκλημα στη Νέα Ορλεάνη
Άγριο έγκλημα στη Νέα Ορλεάνη

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Τραγικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της βρήκε μια 21χρονη κοπέλα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όταν την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την έριξε σε τοίχο μετά από καβγά

Σοκάρει ένα άγριο έγκλημα στη Νέα Ορλεάνη. Ένας 31χρονος άνδρας φέρεται να παρέσυρε τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του με το αυτοκίνητο και να την έριξε σε ένα τοίχο με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, λίγο μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Άντονι Κούπερ αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας δεύτερου βαθμού, επειδή φέρεται να χτύπησε θανάσιμα στην Αναστέιζια Ρέιμπορν, 21 ετών, αφού κατέβηκε από το SUV του και τον αποκάλεσε «τρελαμένο σκύλο», ανέφερε η Nola.com, επικαλούμενη δικαστικά έγγραφα.

Ο Κούπερ κατηγορείται ότι πάτησε γκάζι «με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την Ρέιμπορν και πετώντας την πάνω στον τοίχο» ενός σπιτιού. Το ζεύγος είχε αποκτήσει ένα νήπιο 2 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία σύμφωνα με την οικογένεια ήταν γεμάτη διαμάχες, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα.

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», είπε η αδερφή του θύματος Skye Guillory στο WWL. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Ρέιμπορν ήταν μόλις 17 ετών και ο Κούπερ 27. «Αυτός (ο Κούπερ) της πήρε ένα αυτοκίνητο που δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό», είπε στον σταθμό.

Η αδερφή της ανέφερε επίσης πώς οι δύο γυναίκες είχαν μια «ασφαλή λέξη» λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την τοξική σχέση την οποία βίωνε.«Την έβγαλα από αυτή την κατάσταση περισσότερες από μία φορές», είπε. «Είμαι θυμωμένη. Ετσι νιωθω»

Το θανατηφόρο περιστατικό θεωρήθηκε αρχικά τροχαίο ατύχημα προτού χαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία. Ο Κούπερ τέθηκε υπό κράτηση στο σημείο, είπε η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης. Οι συγγενείς της θυμούνται την νεαρή κοπέλα ως «όμορφο άγγελο», σύμφωνα με το WWL.