ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: «Δεν ξέρω αν θα ξαναβρώ ποτέ τον έρωτα, ίσως γεράσω μαζί με τους φίλους μου»

Η Σακίρα
Η Σακίρα

Η Σακίρα παραδέχεται ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναβρεί ποτέ την αγάπη μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναβρεί ποτέ την αγάπη μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής τον Ιούνιο του 2022, αφού έμαθε ότι φέρεται να ανακάλυψε την απιστία του.

Ο 37χρονος Πικέ βγαίνει τώρα με το 25χρονο μοντέλο Κλάρα Κία Μαρτι, ενώ έχει μετακομίσει στο σπίτι όπου έμενα για χρόνια με την ποπ σταρ και τα παιδιά τους. Η Σακίρα που έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ, παραδέχτηκε πλέον για πρώτη φορά οτι ο χωρισμός της την απογοήτευσε και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ανοίξει ξανά την καρδιά της.

Μιλώντας στην εκπομπή Apple Music 1 του Zane Lowe, είπε: «Νόμιζα ότι η αγάπη θα ήταν εκεί για πάντα για μένα, και αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου που καταστράφηκαν. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να την ξαναβρώ. Πιθανώς όχι» Ωστόσο, η Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 12ο άλμπουμ της με τίτλο «Οι γυναίκες πια δεν κλαίνε» (Las Mujeres Ya No Lloran) πριν απο λίγες ημέρες, διευκρίνισε οτι δεν την ενοχλεί το γεγονός ότι μεγαλώνει.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πάντα σε ζευγάρι, αλλά όταν αυτό δεν συνέβαινε και έπρεπε να αντιμετωπίσω τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου, οι φίλοι μου ήταν εκεί και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην γεράσω με έναν σύντροφο, αλλά θα γεράσω περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους».

Τόνισε επίσης ότι η σχέση της με τον Πικέ, με τον οποίο μοιράζονται δύο γιους, τον Mιλαν 11 ετών και το Σάσα, 9 ετών την κρατούσε πίσω και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί ξανά στη μουσική της. «Το Las Mujeres Ya No Lloran» σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ της Σακίρα μετά από επτά χρόνια και αποτελεί απόδειξη της δύναμής της να μεταμορφώνει τις πιο δύσκολες εμπειρίες σε πολύτιμες στιγμές.