ΚΟΣΜΟΣ

Κιάρα Φεράνι: Ο Fedez έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό τους - «Δυστυχώς, δεν αντέξαμε»

Κιάρα Φεράνι: Ο Fedez έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό τους - «Δυστυχώς, δεν αντέξαμε»
Instagram

Τι απαντά στις φήμες περί απιστίας και η συγκινητική δήλωση για την Κιάρα Φεράνι

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ στα τέλη Φεβρουαρίου για τους θαυμαστές της γνωστής Ιταλίδας influencer.

Η ίδια μιλώντας για το διαζύγιο με τον σύζυγό της είχε δηλώσει ότι περνάνε μία περίοδο σοβαρής κρίσης, με τον Φέντεζ να «σπάει τη σιωπή του» και να απαντά για πρώτη φορά ανοιχτά στις φήμες για τον γάμο τους, ενώ έντονη ήταν η αντίδρασή του όταν ερωτήθηκε εάν υπήρξε πιστός σύζυγος.

Ο ράπερ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Rai2 και εξήγησε πώς το αγαπημένο ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό.

«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» εξήγησε, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον ακριβή λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να χωρίσουν.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι επηρέασε τον γάμο τους, εκείνος απάντησε «Ναι, ναι, ναι» όμως «δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Να σημειώσουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο η επιχειρηματίας και influencer είχε κατηγορηθεί για «αθέμιτες εμπορικές τακτικές» όταν αποκαλύφθηκε πως η φιλανθρωπική εκστρατεία που πραγματοποίησε σε συνεργασία με γνωστό ιταλικό brand για χριστουγεννιάτικο κέικ ήταν «δόλια», με αποτέλεσμα η καριέρα της να πάρει τον κατήφορο, καθώς πολλές εταιρείες σταμάτησαν τη συνεργασία μαζί τους, ενώ η ίδια έχασε την αξιοπιστία της.

Ο Φέντεζ αντέδρασε έντονα όταν ερωτήθηκε εάν η αιτία χωρισμού ήταν δική του απιστία. «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν άλλα και τώρα που χώρισα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο το συζητάει ο κόσμος, έτσι απλά, από το πουθενά».

Ο τραγουδιστής πάντως αποκαλούσε συνεχώς την Κιάρα Φεράνι «γυναίκα του», εξηγώντας όμως ότι ο λόγος είναι απλώς ότι «νομικά είναι ακόμα» σύζυγός του.

«Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί», είπε.