ΚΟΣΜΟΣ

Κιάρα Φεράνι: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό από τον Φέντεζ - «Είναι περίοδος κρίσης»

Κιάρα Φεράνι: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό από τον Φέντεζ - «Είναι περίοδος κρίσης»

Η Κιάρα Φεράνι μιλάει για τον χωρισμό της από τον Φέντεζ και την αλήθεια με το σκάνδαλο σε συνεργασία της.

Μόλις λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τον χωρισμό της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ με τις φήμες να θέλουν την ιταλίδα ινφλουένσερ να βγαίνει με τον «Mr Trussardi» και ότι η κρίση ήρθε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με συνεργασίες της Φεράνι.

Η Ιταλίδα ήταν καλεσμένη στο talk show Che Tempo Che Fa στην ιταλική τηλεόραση.

«Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι» αποκάλυψε αρχικά η Κιάρα Φεράνι για τις σχέσεις της με τον Φέντεζ.

«Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη…», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Για το σκάνδαλο με το κέικ Pandoro αποκάλυψε: «Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη».