GOSSIP

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Από τον «έρωτα με την πρώτη ματιά» μέχρι τον ξαφνικό χωρισμό

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Από τον «έρωτα με την πρώτη ματιά» μέχρι τον ξαφνικό χωρισμό

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το ζευγάρι, 2,5 μήνες πριν η Κιάρα Φεράνι πόζαρε με τον τότε, αγαπημένο της στα χιόνια χωρίς τίποτα να προμηνύει το διαζύγιό τους. 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Κιάρα Φεράνι και του ράπερ Φέντεζ, είδηση που συγκλόνησε όλο τον κόσμο και επιβεβαιώθηκε από την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Πιο συγκεκριμένα, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου. Ο Φέντεντς, όπως αναφέρεται, δεν ζει πλέον στο πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο -σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την γραμματέα του- ενώ η Φεράνι, σε πρόσφατες φωτογραφίες της, δεν φοράει βέρα.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το ζευγάρι, 2,5 μήνες πριν η Κιάρα πόζαρε με τον τότε, αγαπημένο της στα χιόνια, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνονταν να απολαμβάνουν μαζί ένα δείπνο χωρίς τίποτα να προμηνύει το διαζύγιό τους.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά»

To πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσα από κοινή παρέα, όπου είχαν πάει για φαγητό και όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.H Κιάρα Φεράνι και ο άλλοτε ράπερ της καρδιάς της ήταν για οκτώ περίπου χρόνια μαζί. Η ζωή της Ιταλίδας influencer άλλαξε ριζικά τον Αύγουστο του 2016 όταν γνώρισε τον τραγουδιστή.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», είχε πει σε συνέντευξή της η fashion blogger για τη γνωριμία που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, έχει δύο παιδιά και πέρυσι η Κιάρα Φεράνι είχε συμπαρασταθεί υποδειγματικά στον Ιταλό τραγουδιστή, όταν ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πάγκρεας.

Η διάγνωση του Φέντεζ με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας

Ήταν Μάρτιος του 2022, όταν ο Ιταλός ράπερ, σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Fedez, λοιπόν, μπήκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε προκειμένου να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος, συμπεριλαμβανομένου του όγκου.

Η ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει:

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Ο Φέντεζ μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, στην οποία έγραψε: «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου)».

Η Φεράνι δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του, όλες τις φορές που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς εκτός από τον όγκο, ο Φέντεζ παρουσίασε κι άλλα προβλήματα υγείας. «Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είσαι ο άνθρωπός μου» έλεγε για τα 5 χρόνια γάμου η Φεράνι. Η Κιάρα Φεράνι πέρυσι γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο στη σχέση της με τον Φέντεζ, καθώς το ζευγάρι έκλεισε 5 χρόνια γάμου.

Η 36χρονη fashion blogger τίμησε την επέτειό της με τον 33χρονο μουσικό ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους. Κάτω από αυτές, έγραψε μερικά τρυφερά λόγια, για να εκφράσει τα συναισθήματά της προς εκείνον.

«1η Σεπτεμβρίου 2018 - 1η Σεπτεμβρίου 2023: 5 χρόνια παντρεμένοι και 7 χρόνια μαζί. Δεν είναι πάντα εύκολο, Στην πραγματικότητα είναι συχνά δύσκολο (όπως όλα τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή) αλλά είσαι ο άνθρωπός μου και είμαι τόσο χαρούμενη που σε έχω δίπλα μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.