ΚΟΣΜΟΣ

«Ζαλισμένος» σε δρόμο του Σίδνεϊ βρέθηκε ο Ιαν Θορπ

«Ζαλισμένος» σε δρόμο του Σίδνεϊ βρέθηκε ο Ιαν Θορπ

«Ζαλισμένος» εντοπίστηκε σε δρόμο του Σίδνεϊ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο Ολυμπιανίκης πρωταθλητής της κολύμβησης, Ίαν Θορπ, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Θορπ, 31 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού εντοπίστηκε σε έναν προαστιακό δρόμο στα νότια του Σίδνεϊ περίπου στις 3 π.μ., σύμφωνα με το Ten News.

Ένας 14χρονος χτύπησε το συναγερμό όταν άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του και είδε τον Θορπ να προσπαθεί να παραβιάσει ένα φορτηγό, αναφέρει το Ten.

Φέρεται να ήταν «ζαλισμένος» και υπό την επήρεια κάποιας ουσίας, όπως αναφέρει το δίκτυο.

Η αστυνομία δεν κατονόμασε τον Θορπ, αλλά επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως απάντησαν σε κλήση που έγινε στις 3 π.μ. στην Πανανία, «μετά από ανησυχίες για ένα άνδρα που εντοπίστηκε κοντά σε όχημα».

«Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική εκτίμηση, ενώ δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία» αναφέρει εκπρόσωπος.

Ο μάνατζερ του Θορπ δεν σχολίασε αρχικά το γεγονός, αλλά λίγο αργότερα το δίκτυο Ten ανέφερε πως τους είχαν επιβεβαιώσει ότι ο Θορπ είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης για τη θεραπεία της κατάθλιψης.

Σύμφωνα με το Ten, ο μάνατζερ του δήλωσε πως η κατάσταση «αποπροσανατολισμού» στην οποία βρισκόταν ο Θορπ, οφειλόταν σε ένα μίγμα παύσιπονων και αντικαταθλιπτικών.

Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται μετά τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας και που διαψεύστηκαν από τους οικείους του, πως ο Θορπ είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για την κατάθλιψη και την κατάχρηση αλκοόλ.

Ο Ίαν Θορπ, έχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάθλιψη και το αλκοόλ κατά το παρελθόν, καθώς σε μια αυτοβιογραφία του το 2012, είχε δηλώσει πως «πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του παλεύοντας με κάτι που περιέγραφε ως κατάθλιψη μεγάλου βαθμού».