ΚΟΣΜΟΣ

Το sex tape και οι αποκαλύψεις ΣΟΚ για το νεκρό «Mini Me»: «Με είχε κάνει σκλάβα του!» (vids+pics)

Το sex tape και οι αποκαλύψεις ΣΟΚ για το νεκρό «Mini Me»: «Με είχε κάνει σκλάβα του!» (vids+pics)

Μια συνέντευξη της πρώην ερωμένης του Verne Troyer που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2009, αναπαράγουν τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, με αφορμή το θάνατο του 49χρονου ηθοποιού, ο οποίος έγινε γνωστός από το ρόλο του «Mini Me» στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες «Austin Powers».

Η ηθοποιός Ranae Shrider δεν δίστασε να προβεί σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ύψους μόλις 81 εκατοστών Troyer, υποστηρίζοντας πως είχε εμμονή με το σεξ, ενώ του άρεσε να περνά τις ώρες του διαβάζοντας τι γράφουν γι΄ αυτόν στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι έβγαζε εκατομμύρια, την «έριξε» με ένα γεύμα στα McDonald's και ένα κόσμημα από μηχάνημα με δαγκάνα, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα Playboy στην έπαυλη του Hugh Hefner όταν αυτή ήταν 23 ετών και τού έδωσε το τηλέφωνό της «για πλάκα».

mini1

«Με κάλεσε την επόμενη μέρα και δέχθηκα να τον συναντήσω από περιέργεια. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στο σπίτι του όπου είδαμε μόνο American Idol και παίξαμε βιντεοπαιχνίδια. Στο σπίτι του ήταν όλα μικροσκοπικά και σε χαμηλό ύψος για να μπορεί να τα φθάνει. Δεν φρίκαρα όμως καθόλου γιατί και εγώ δεν είμαι φυσιολογική, ούτε έβγαινα ποτέ με φυσιολογικούς ανθρώπους», ανέφερε η Shrider, συμπληρώνοντας: «Μετά πήγαινα σπίτι του κάθε βράδυ και άρχισα να τον ερωτεύομαι. Ήταν τόσο καλός, ωστόσο η πρώτη εντύπωση ήταν παραπλανητική. Φιλούσε υπέροχα και πέσαμε στο κρεβάτι, μα κάναμε σεξ μετά από ένα μήνα».

Η πρώτη τους επαφή πάντως, κάθε άλλο παρά ρομαντική ήταν.

«Για να είμαι ειλικρινής ήταν φρικτό. Έκλεισα τα μάτια και σκέφτηκα ότι κάνω φιλανθρωπικό έργο. Το έκανα γι΄αυτόν και όχι για μένα», εκμυστηρεύτηκε, ωστόσο τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα.

«Όταν ήμασταν μαζί κάναμε σεξ μόνο δύο φορές και έβρισκα συνέχεια δικαιολογίες. Εκείνος τρελαινόταν, ήταν εθισμένος στο σεξ και μου έλεγε πως χωρίς αυτό δεν θα ήμασταν ποτέ κάτι παραπάνω από δύο φίλοι. Ήθελα να είμαι σύντροφός του αλλά δεν μπορούσα ποτέ να απολαύσω το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης μας», είπε.

mini3

Δεν πέρασε ωστόσο καιρός και τον Μάρτιο του 2009, παρά τα προβλήματα στη σχέση τους, συγκατοίκησαν. Ο Verne, όμως, επικαλούμενος «πρόβλημα ρευστότητας» την «ανάγκαζε» να δουλεύει ως part-time σερβιτόρα ανάμεσα στα γυρίσματα για να μπορεί να πληρώνει το μισό ενοίκιο…

Αυτά ωστόσο που προκάλεσαν αίσθηση ήταν οι αποκαλύψεις της για την μετέπειτα σχέση τους, αφού πολλές φορές ο Verne την έκανε να ξεσπά σε λυγμούς εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς του λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ.

«Η συγκατοίκηση μαζί του ήταν εφιάλτης. Δεν έκανε τίποτα και με διέταζε σαν σκλάβα του. Εκμεταλλευόταν απλά την καλοσύνη μου και αισθανόταν περισσότερο celebrity γνωρίζοντας ότι έχει κάποιον να τον περιμένει και να κάνει τα πάντα γι΄ αυτόν.

Κάθε πρωί τακτοποιούσα την αλληλογραφία του και με έβαζε να του τη διαβάζω. Σχεδόν καθημερινά υπέγραφε μια φωτογραφία του και την έστελνε σε όλους τους fans του, οπότε έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο να στείλω όλα αυτά τα γράμματα. Ήμουν κάτι σαν βοηθός του που δούλευε τζάμπα», υποστήριξε, συμπληρώνοντας: «Πριν φύγω επίσης από το σπίτι έπρεπε να ανοίξω όλα τα μπουκάλια καθώς δεν είχε καθόλου δύναμη στους καρπούς του. Μετά έπρεπε να πάω να ψωνίσω και να μαγειρέψω, αν και ο Verne πολλές μέρες έτρωγε μόνο ένα μάφιν βατόμουρο. Δεν άκουσα όμως ποτέ ένα ευχαριστώ».

Και συνέχισε: «Δεν ήθελε να βγαίνουμε ποτέ έξω καθώς μισούσε τους ανθρώπους που θα τον κοίταζαν λόγω του μεγέθους του. Τις περισσότερες φορές καθόταν έτσι σπίτι παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή γκουκλάροντας τον εαυτό του. Είχε εμμονή με τον εαυτό του, με το πόσο διάσημος είναι και απολάμβανε να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση. Βγαίναμε συνήθως στο Taco Bell ή στα McDonald's, μόνο τρεις φορές είχαμε πάει σε ωραίο εστιατόριο, ωστόσο ήταν ντροπιαστικό, καθώς η σερβιτόρα έπρεπε να στοιβάζει στο κάθισμά του τηλεφωνικούς καταλόγους για να μπορεί να φτάνει στο τραπέζι».

mini2

Όσο για το πρόβλημα αλκοολισμού του;

«Μπορούσε να πει ένα ολόκληρο μπουκάλι και μια εξάδα μπύρες την ημέρα, ωστόσο έπινε πολύ μόνο όταν ήταν με άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι μια φορά είχαμε πάει σε ένα καραόκε μπαρ και σε δύο ώρες είχε πιει τέσσερις μπύρες και άλλες τόσες μπύρες, κάτι πολύ επικίνδυνο για κάποιον στο μέγεθός του. Όταν έπινε ήταν φριχτός και γινόταν επιθετικός. Κάποιες φορές όταν ήμασταν μακριά με έπαιρνε τηλέφωνο τα ξημερώματα και έκλαιγε σαν μωρό από τις ενοχές του που έπινε», ανέφερε, προσθέτοντας:

«Τον είχα πιάσει να με απατά πολλές φορές αφού δεν άντεχε χωρίς σεξ. Έβλεπα τα μηνύματα που έστελνε σε άλλες γυναίκες στο κινητό του. Θα τον συγχωρούσα αν ήταν πιο καλός μαζί μου. Ήταν όμως τόσο φθηνός. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μού τηλεφώνησε από το Λας Βέγκας και μου είπε πως μου είχε αγοράσει ένα δαχτυλίδι 5 καρατιών. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γιατί ποτέ δεν είχα δαχτυλίδι με διαμάντια, αλλά όταν έφθασα σπίτι του στο Λος Άντζελες ισχυρίστηκε πως το είχε χάσει και ξοδέψαμε ώρες ψάχνοντας τις τσάντες του. Αντιλήφθηκα ότι μου έλεγε ψέματα όταν πρότεινα να πάρουμε τηλέφωνο το κοσμηματοπωλείο από όπου το αγόρασε. Στο τέλος μου έκανε δώρο ένα ζευγάρι sneakers τα οποία πήρε τζάμπα. Τον επόμενο μήνα, δε, προσπάθησε να με καλοπιάσει με ένα διαμαντένιο κολιέ, αλλά όταν το πήγα σε ένα ενεχυροδανειστήριο μετά το χωρισμό μας μού είπαν ότι είναι ψεύτικο»..

«Είχε δύο εαυτούς. Ο ένας ήταν ο διασκεδαστικός με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και ο άλλος ήταν απλά φρικτός. Θύμωνε με όλο τον κόσμο και έπινε μέχρι αναισθησίας για να ξεχάσει πόσο καταθλιπτικός ήταν. Ήταν φρικτό να είσαι μαζί του. Ήταν λες και τα είχες με ένα παιδί», κατέληξε η Shrider.

Χώρισαν τον Ιούλιο του 2008 όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο sex tape τους που είχε τραβήξει ο Verne…

«Δεν πρόκειται να τα ξαναβρούμε ποτέ», είχε ξεκαθαρίσει η νεαρή ηθοποιός…

Σχετικές ειδήσεις