ΚΟΣΜΟΣ

«Ήταν δώδεκα, όλοι τους νέοι και γυμνοί»: Σοκάρει το θύμα του ομαδικού βιασμού σε ιταλικό ξενοδοχείο

«Ήταν δώδεκα, όλοι τους νέοι και γυμνοί»: Σοκάρει το θύμα του ομαδικού βιασμού σε ιταλικό ξενοδοχείο

Τις εφιαλτικές στιγμές της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης που έζησε στα χέρια δώδεκα ανδρών σε ξενοδοχείο της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2016 περιέγραψε η 50χρονη Βρετανίδα από το Κεντ, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε μάλιστα σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τους φρικιαστικούς ισχυρισμούς της ότι οι βιαστές τής έδωσαν ναρκωτική ουσία για να τη ναρκώσουν πριν τη βιάσουν ομαδικά.

«Ήταν δώδεκα, ήταν όλοι τους νέοι και γυμνοί. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ενώ ήμουν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας», εκμυστηρεύτηκε η Βρετανίδα για όσα έζησε στο ξενοδοχείο στο Σορέντο όπου είχε καταλύσει με την κόρη της, προσθέτοντας: «Ένιωθα ότι βίωνα μια εξωσωματική εμπειρία. Ένιωθα ότι δεν είχα κανένα έλεγχο του τι συμβαίνει».

Ένας από τους δώδεκα βιαστές της 50χρονης, πέντε εκ των οποίων είναι ηλικίας 18 έως 21 ετών, έχει ήδη συλληφθεί, καθώς η λεπτομέρεια που «ξετύλιξε» το κουβάρι του νήματος ήταν μια κορώνα που έχει τατουάζ στο λαιμό…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 50χρονη ήταν τόσο σοκαρισμένη από τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στο ξενοδοχείο, που βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει την κακοποίησή της μόνο όταν επέστρεψε στη Βρετανία.

Σε εξετάσεις, δε, που τις έγιναν, ανιχνεύτηκε στο αίμα της μια ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιείται από επίδοξους βιαστές.

Σύμφωνα με τη Reppublica ο εφιάλτης της Βρετανίδας άρχισε όταν επισκέφθηκε για ένα ποτό το μπαρ του ξενοδοχείου, μαζί με την 25χρονη κόρη της. Δύο εργαζόμενοι εκεί την κέρασαν ένα ποτό, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν σε κοντινή πισίνα όπου και τη βίασαν.

Κατόπιν, την οδήγησαν στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί τους μαζί με άλλους άνδρες, οι οποίοι τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης ένα διαδικτυακό chat με τίτλο «κακές συνήθειες» (bad habits) στο οποίο κάποιοι εκ των βιαστών είχαν ανταλλάξει εικόνες από όσα είχαν συμβεί, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τα ίχνη τους και να συλλάβουν πέντε άτομα.

Σχετικές ειδήσεις