ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρίτσαρντ Όβερτον αποκαλύπτει πώς έφτασε τα 112

Ο Ρίτσαρντ Όβερτον αποκαλύπτει πώς έφτασε τα 112

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα The Dallas Morning News ο 112χρονος Ρίτσαρντ Όβερτον, ο γηραιότερος Αμερικάνος και βετεράνος εν ζωή, αποκάλυψε ταν τρόπο με τον οποίο περνά τις μέρες του καθώς και τι περιλαμβάνει το καθημερινό του διαιτολόγιο.

Η διατροφή του να μην θεωρείται ούτε κατά διάνοια υγιεινή, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει ότι οι μέρες του Ρίτσαρντ στον πλανήτη είναι μετρημένες.

Η μέρα του ξεκινά με ένα από τα αγαπημένα του γλυκά, όπως βάφλες, ρολά κανέλας και pancakes. Το πρωινό του ολοκληρώνεται με αρκετές κούπες καφέ με τρεις κουταλιές ζάχαρης η καθεμιά. Κατά τη διάρκεια της μέρας, καπνίζει 12 τσιγάρα, ενώ διαρκώς έχει ανά χείρας το αγαπημένο του αναψυκτικό ή ουίσκι με Coca Cola. Για επιδόρπια, επιλέγει σχεδόν σε καθημερινή βάση παγωτό και κοπλέρ ροδάκινο.

Ο 112χρονος έχει απίστευτη ενέργεια, ακόμα ταξιδεύει για να παραστεί σε οικογενειακά reunions, ενώ έχει γνωρίσει από κοντά και αρκετούς celebrities και πολιτικούς. Όταν ο Χάρβευ τον ρώτησε το μυστικό της μακροζωίας του, ο Ρίτσαρντ απάντησε: «Απλά συνέχισε να ζεις, μην πεθάνεις».

Σχετικές ειδήσεις