ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι του αφεντικού του σε... εφιάλτη!

Σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι του αφεντικού του σε... εφιάλτη!

Το βέβαιο είναι ότι θα τους μείνει αξέχαστο!

Το νιόπαντρο ζευγάρι Daniel και Tia Farthing από τη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε για το γαμήλιο ταξίδι Μπαλί ωστόσο φτάνοντας στην Ινδονησία μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Οι Αρχές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα και τους ανάγκασαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Αιτία, η φθορά που είχε προκαλέσει πριν από χρόνια με τα δόντια του, στο διαβατήριο του Daniel, ο σκύλος του. Με το ίδιο διαβατήριο, ωστόσο είχε ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ενώ πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι, οι βρετανικές Αρχές τους είχαν διαβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που το κομμάτι που έλειπε από το επίσημο έγγραφο δεν περιείχε πληροφορείς ταυτοποίησης.

Το μετα-γαμήλιο «δράμα» κράτησε 48 ώρες και κορυφώθηκε με την κράτηση του Daniel, στη Σιγκαπούρη. Επί επτά ώρες ήταν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο με άλλα 30 άτομα. «Έτρεμα και έκανα εμετό. Ήταν μια εφιαλτική εμπειρία», είπε ο 26χρονος στη Mirror.

«Παντρευτήκαμε πέρσι και σχεδιάζαμε το γαμήλιο ταξίδι μας για να γιορτάσουμε την πρώτη μας επέτειο γάμου», είπε η 25χρονη Tia η οποία χαρακτήρισε «τρομακτικές» τις ώρες που πέρασε μακριά από τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης: Τζόκερ: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που μοιράζονται τα 10.000.000 ευρώ

Νέος ισχυρός μετασεισμός κοντά στη Ζάκυνθο - Αισθητός σε αρκετές περιοχές