Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καναδός χάρισε το γύρο του κόσμου σε συνονόματη της πρώην!

Newsbomb

Μπορεί η Elizabeth Quinn Gallagher να του ράγισε την καρδιά, ωστόσο ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Jordan Axani, δεν δίστασε να προσφέρει το γύρο του κόσμου σε όποια γυναίκα βρεθεί με τα ίδιο… ονοματεπώνυμο!

Ο 28χρονος Αμερικανός από το Τορόντο είχε αγοράσει, πριν λίγους μήνες, αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα της μέλλουσας τότε γυναίκας του για το γύρο του κόσμου, ωστόσο αυτή όχι μόνο δεν εκτίμησε το χριστουγεννιάτικο δώρο του, αλλά τον χώρισε!

Από τη στιγμή έτσι που ήταν αδύνατο να ακυρώσει τις κρατήσεις ή να αλλάξει τα ονόματα των επιβατών, ο Jordan αποφάσισε να πάρει μαζί του μια… άλλη Elizabeth Quinn Gallagher, δημοσιεύοντας σχετική αγγελία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.

Σε αυτήν ζητούσε μια «έξυπνη και ενδιαφέρουσα γυναίκα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «δεν είναι απαραίτητο να αναπτύξουν ρομαντική σχέση».

Ο Jordan έλαβε έτσι απαντήσεις από 18 Elizabeth Quinn Gallagher, επιλέγοντας τελικά για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη Καναδή φοιτήτρια, η οποία μάλιστα είναι και δεσμευμένη!

Το ανδρόγυνο θα ξεκινήσει το ταξίδι του στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, την Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί.

Από την πλευρά της, η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ… ΙΙ ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Jordan είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει ότι θα περάσει ευχάριστα, ωστόσο δεν έχει καμία πρόθεση να απατήσει τη «σταθερή» σχέση της.