MEDIA

Κόπηκε κι’ άλλο «απαγορευμένο» επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Είναι το δεύτερο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ANT1 που σταματά να προβάλλεται 

Εδώ και 23 χρόνια το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται ασταμάτητα από τον ΑΝΤ1.

Μπορεί να μιλάμε για μία παλιά κωμωδία, συνεχίζει όμως να κάνει ακόμα και σήμερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δείχνοντας γιατί η σειρά των Ρώμα - Χατζησοφιά θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης.

Εδώ και χρόνια από τις επαναλήψεις έχει «κοπεί» ένα συγκεκριμένο επεισόδιο. Μιλάμε για την «τελευταία μέρα του κόσμου», όπου έδειχνε την αλλαγή της νέας χιλιετίας. Ο λόγος που «κόπηκε» αυτό το επεισόδιο είναι για να μην «προδίδεται» η ηλικία της σειράς αλλά και γιατί η θεματολογία του είναι κάτι εντελώς ανεπίκαιρο.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ένα νέο έρχεται να προστεθεί στα «απαγορευμένα» και να κοπεί επίσης. Μιλάμε για το «Σ#$0αλική παρενόχληση» με guest star τη Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία υποδύεται την «άτακτη» φοιτήτρια που κατηγορεί τον καθηγητή της για άσεμvες πράξεις.

Το επεισόδιο αποφασίστηκε να «κοπεί» λόγω περιεχομένου αλλά και επικαιρότητας, καθώς τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα περιστατικά παρενόχλησης που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στο χώρο της τέχνης αλλά και σε αυτόν του αθλητισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα έμοιαζε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος: Η «ακτινογραφία» μιας υποθετικής σύρραξης