MEDIA

Ανθή Σαλαγκούδη: Από την τηλεόραση, σε digital πλατφόρμα - Τι ετοιμάζει η όμορφη δημοσιογράφος;

Ανθή Σαλαγκούδη: Από την τηλεόραση, σε digital πλατφόρμα - Τι ετοιμάζει η όμορφη δημοσιογράφος;
Instagram: anthi__salagoudi

Ανθή Σαλαγκούδη: Ίσως πολλοί να την έμαθαν μέσα από το Survivor, όμως η 36χρονη βρίσκεται χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ. Η δημοσιογράφος μοιράστηκε στο Newsbomb.gr το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης

Το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη συζητήθηκε όσο λίγα μέσα στο Survivor 4. Πολλοί έμαθαν τη δημοσιογράφο μέσα από εκεί, η αλήθεια όμως είναι πως η 36χρονη βρίσκεται χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ.

Μπορεί να απουσιάζει αρκετό καιρό από την τηλεόραση, όμως η Ανθή ετοιμάζει κάτι νέο, εκτός τηλεοπτικής οθόνης. Κάτι δικό της που σίγουρα την εκφράζει και αναμένεται να απασχολήσει έντονα μερίδα του κοινού και κυρίως των χρηστών του διαδικτύου, καθώς πρόκειται για digital πλατφόρμα κοινωνικού περιεχομένου.

Σχεδόν 8 μήνες μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και εξομολογείται στο Newsbomb.gr το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ενώ μιλάει και για την εμπειρία της στο Survivor.

Η Ανθή Σαλαγκούδη στο SurvivorInstagram: anthi__salagoudi

Τι κέρδισες από το Survivor;

Μπορώ να σου πω τι μου έμαθε το Survivor για να παραφράσω λίγο την ερώτηση. Μου έμαθε πολλά, σχετικά με τις αντοχές και τα όρια μου και δεν εννοώ αγωνιστικά αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Μου δίδαξε πάρα πολλά σε επίπεδο αυτογνωσίας. Ήταν αποκαλυπτικό για μένα το γεγονός ότι στην καλύβα του Αγ. Δομίνικου με την πείνα, την εξάντληση και τη συμβίωση με άλλους αγνώστους μέχρι τότε ανθρώπους, ξανασυνάντησα τον εαυτό μου μέσα από πρίσματα που δεν τον είχα δει ποτέ.

Πώς αντιμετώπισες την κριτική που δέχθηκες και όλα τα αρνητικά σχόλια;

Με στωικότητα θέλω να πιστεύω. Νομίζω βέβαια ότι σε αυτό με βοήθησε πολύ και η εμπειρία του Survivor γιατί μόλις βγήκα από το παιχνίδι και με όλα αυτά που είχα περάσει, αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω τις καταστάσεις πολύ διαφορετικά πλέον.

Κάποια σχόλια που μπορεί υπό άλλες συνθήκες να με είχαν πληγώσει, μετά την εμπειρία αυτή έμπαιναν στην κανονική τους διάσταση και δεν άφηνα να με επηρεάσουν. Υπάρχουν βέβαια κάποια θέματα όπως είναι η οικογένεια και το cyber bullying στα οποία είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη και θα αντιδράσω διαφορετικά.

anthi__salagoudi-240252126_1512036405839766_3454584396166075155_n.jpg
«Όποιος σκεφτεί να μου κάνει πρόταση για το All Star, πιστεύω ότι είτε έχει πολλή φαντασία, είτε αρκετό χιούμορ»Instagram: anthi__salagoudi

Αν σου γινόταν πρόταση να πας στο «Survivor All Star», ποια θα ήταν η απάντησή σου;

Όποιος σκεφτεί να μου κάνει πρόταση για το All Star, πιστεύω ότι είτε έχει πολλή φαντασία, είτε αρκετό χιούμορ. Αλλά όσο χιούμορ και να είχα κι' εγώ από την πλευρά μου δε θα μπορούσα να με φανταστώ ξανά στο Survivor. Και μάλιστα στο All Star. Νομίζω ότι μια φορά είναι υπεραρκετή. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου ξημερώσει σε αυτή τη ζωή, γιατί και η πρώτη μου συμμετοχή ήταν έκπληξη ακόμη και για μένα την ίδια.

Σου λείπει η τηλεόραση; Πού οφείλεται η απουσία σου;

Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση για την αμεσότητα της και όλα αυτά που σου προσφέρει αλλά σε αυτή τη φάση δε μου λείπει. Προτιμώ να κάνω πράγματα και να δημιουργήσω δικό μου περιεχόμενο προς το παρόν με τη δική μου αισθητική και φιλοσοφία. Το γιατί απουσιάζω είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων.

Έχουν υπάρξει συζητήσεις για την επιστροφή σου;

Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι αλλά όπως καταλαβαίνεις εκ του αποτελέσματος δεν κατέληξαν κάπου. Τώρα συζητάω πιο πολύ πράγματα που έχουν να κάνουν με το digital κομμάτι.

«Δεν υποκρίθηκα ποτέ. Ήμουν ο εαυτός μου από την αρχή μέχρι το τέλος»Instagram: anthi__salagoudi

Ποια είναι η πραγματική Ανθή; Αυτή που είδαμε στο reality;

Δεν ξέρω τι είδατε ακριβώς γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ούτε μισό επεισόδιο για να μην επηρεαστώ και να μην.. τρομάξω. Αλλά σίγουρα η Ανθή όπως και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ένα σύμπλεγμα συμπεριφορών και διαχείρισης καταστάσεων.

Αλλιώς είσαι στην πραγματική σου ζωή και στη ρουτίνα σου έχοντας δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την ασφάλεια του σπιτιού σου και αλλιώς αντιδράς στη ζούγκλα όταν πεινάς και όταν πρέπει να συμβιώσεις με αγνώστους. Αυτό που είδατε πάντως στο παιχνίδι, με τα καλά του και τα κακά του, έστω και με μοντάζ, σίγουρα είναι ένα κομμάτι μου γιατί δεν υποκρίθηκα ποτέ και ήμουν ο εαυτός μου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή; Τι κάνεις στην καθημερινότητά σου;

Η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι σε φάση αναπροσαρμογής και οργάνωσης! Προσπαθώ να βάλω τα πράγματα και τις δουλειές μου σε μια σειρά και να βρω τους ρυθμούς μου τώρα που επέστρεψα από τις διακοπές και είναι πιο απαιτητική η καθημερινότητα μου.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά

Στα προσωπικά δεν έχω κάποια σχέδια που θα ήθελα να ανακοινώσω δημόσια, γιατί πιστεύω δεν ενδιαφέρει και κανέναν η προσωπική μου ζωή. Τώρα στα επαγγελματικά ετοιμάζω μια digital πλατφόρμα, στην οποία θα ανεβάζω δικό μου περιεχόμενο με κοινωνική κυρίως θεματολογία και ελπίζω πολύ σύντομα να την δείτε στην τελική της μορφή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.