MEDIA

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας  «αποκαλύπτει»

Ξεκινάει απόψε το βράδυ στις 9:30 η φιλόδοξη νέα ενημερωτική προσπάθεια του Newsbomb με την τηλεοπτική διαδικτυακή εκπομπή Web TV «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» που παρουσιάζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Υπουργοί, κομματικά στελέχη, οικονομικοί και κρατικοί παράγοντες, αντιπρόσωποι των εργαζομένων και της νεολαίας θα καλούνται κάθε βράδυ live στο στούντιο της εκπομπής για να δίνουν απαντήσεις και να κάνουν προτάσεις για τα θέματα – πληγές της ελληνικής κοινωνίας που θα κυριαρχήσουν στην προεκλογική περίοδο.

Η ανεργία, η ακρίβεια, η τιμωρία των ενόχων πολιτικών, η επόμενη ημέρα της κυβέρνησης που θα εκλεγεί, ο εφιάλτης των νέων μέτρων του Ιονίου, είναι μερικά από τα πολλά μεγάλα θέματα που θα παρουσιάζονται καθημερινά 9:30 με 11:00 κάθε βράδυ στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του Web TV του Newsbomb.

Το πρώτο θέμα απόψε είναι ο άγνωστος ελληνικός θησαυρός των πετρελαίων και του φυσικού αερίου. Ποιοι και γιατί μας τον έκρυβαν μέχρι σήμερα, είναι ή όχι ο πλούτος αυτός η σωτηρία της Ελλάδας και ποια νέα μεγάλα τεκμήρια γίνονται ήδη στο σκοτεινό παρασκήνιο για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Καλεσμένοι σε αυτή την πρώτη αποψινή εκπομπή του Newsbomb είναι οι:

ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ - Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ - Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης περιφέρειας Αττικής.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ - Δρ. ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Σας καλούμε να λάβετε μέρος ΖΩΝΤΑΝΑ:

μέσω Skype δηλώνοντας συμμετοχή στην εκπομπή στο id: newsbomblive,

μέσω Facebook σχολιάζοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής,

με e-mail με αποστολή ερωτημάτων στη διεύθυνση: info@newsbomb.dpg.gr.

Παράλληλα, ο διευθυντής του Newsbomb, κ. Χάρης Λαζαρόπουλος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα είναι σε διαδικτυακή επαφή με το κοινό που θα παρακολουθεί την εκπομπή για να μεταφέρει ερωτήσεις , παρεμβάσεις και κατηγορίες, live στο στούντιο.

Ο στόχος των εκπομπών «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του Newsbomb που θα παρουσιάζονται καθημερινά 9:30 με 11:00 το βράδυ και θα κορυφωθούν τη νύχτα των εκλογών, είναι:

«Ενημερώνουμε σωστά τον πολίτη και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Πώς θα δείτε την εκπομπή

Αρχικά πρέπει να ελέγξετε εάν η τηλεόρασή σας συνδέεται με το διαδίκτυο. Στην περίπτωση που υπάρχει ήδη σύνδεση μπορείτε πολύ απλά να επισκεφθείτε το Newsbomb.gr και να δείτε απευθείας την εκπομπή.

Ωστόσο, εάν δεν υποστηρίζει απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλώδιο HDMI ή VGA, (ανάλογα με το τι υποστηρίζουν οι συσκευές σας).

Τέλος, συνδέστε την τηλεόραση με τον υπολογιστή σας και παρακολουθήστε απευθείας τη νέα αποκαλυπτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE

«Αποκαλύπτω»: Πώς θα δείτε την εκπομπή

Το τρέιλερ του Κ. Χαρδαβέλλα (VIDEO)

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανοίγει τους «φακέλους της οργής»