MEDIA

Μαρία Σάττι: Η καταγωγή, το bullying και ο λόγος που είχε να δει τον πατέρα της 13 χρόνια

Μαρίνα Σάττι-Παιδική ηλικία
Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show του ANT1.
INTIME

Μαρία Σάττι: «Ντρεπόμουν να με πάρει ο μπαμπάς μου από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι μίλησε πρώτη φορά για την παιδική της ηλικία και το bullying που εισέπραττε από τους συμμαθητές της στο σχολείο. Η τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά και τη μελωδική φωνή ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show του ANT1» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.

Η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν, έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει».

Η ίδια στη συνέχεια μίλησε για τον μικρότερο αδερφό της: «Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος».

«Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα», πρόσθεσε.

Μαρίνα Σάττι: «Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια»

Τέλος η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως είχε να δει τον πατέρα της 13 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε Επίσης:

The 2Night Show: Χρήστος Σαντικάι και Μαρίνα Σάττι απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου