MEDIA

Αντζελα Δημητρίου: Η αμήχανη στιγμή με τον Σταμάτη Φασουλή στο J2US

Αντζελα Δημητρίου: Η αμήχανη στιγμή με τον Σταμάτη Φασουλή στο J2US
Η Αντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος στο J2US.
Glomex/Alpha

Αντζελα Δημητρίου και Σταμάτης Φασουλής είχαν έναν έντονο διάλογο στο J2US και χρειάστηκε ο Νίκος Κοκλώνης να δώσει τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου για να πέσουν οι τόνοι. 

Αντζελα Δημητρίου και Παύλος Σταματόπουλος τραγούδησαν στο J2US το τραγούδι «Δυο Ψέματα» του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου να κάνουν τα σχόλιά τους για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η Αντζελα Δημητρίου, όμως, κατά την κριτική που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, διέκοψε και απευθυνόμενη στον Σταμάτη Φασουλή, ανέφερε: «Κύριε Φασουλή, λυπάμαι. Να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ που μιλάει;». Τότε ο Σταμάτης Φασουλής ρώτησε την Αντζελα Δημητρίου: «Γιατί; Σας εμποδίζω εγώ;», για να του απαντήσει εκείνη: «Όχι, αλλά μιλάτε και δεν ακούω τι μου λέει».

Ο διάλογος ανάμεσα στην Αντζελα Δημητρίου και τον Σταμάτη Φασουλή συνεχίστηκε, με εκείνον να τη ρωτά: «Ακούγατε εμένα;» για να του απαντήσει θετικά. Τότε ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Α ναι ε; Συγγνώμη, συγγνώμη».

Η Άντζελα Δημητρίου, όμως, δεν έμεινε σε αυτά και του απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, συγγνώμη, χίλια συγγνώμη» και ο Νίκος Κοκλώνης είπε στη Βίκυ Σταυροπούλου να συνεχίσει την κριτική της για να σταματήσουν.

Σχετικές ειδήσεις