MEDIA

Survivor All Star: «Κεραυνοί» για Μάριο και Καρολίνα – «Είστε ανθρωπάκια…»

Survivor All Star: «Κεραυνοί» για Μάριο και Καρολίνα – «Είστε ανθρωπάκια…»
ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Δημοσιογράφος, και πρώην παίκτης του Survivor, ήταν λάβρος κατά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα για τα πλάνα που έχουν προβληθεί στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (22/1).

Στον… αστερισμό του ειδυλλίου ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα κινείται το Survivor All Star. Τα πλάνα των δύο παικτών σε καλύβα στη ζούγκλα, μακριά από τις παραλίες των ομάδων τους, έχει προκαλέσει αντιδράσεις ενώ παράλληλα έφερε και το τέλος της σχέσης που είχε η παίκτρια με τον τραγουδιστή Μπο, ο οποίος επίσης είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017.

Τα αρνητικά σχόλια για τους δύο παίκτες προκύπτουν με καταιγιστικό ρυθμό, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι ο τελευταίος που τους «κατακεραύνωσε». Ο δημοσιογράφος, και πρώην παίκτης του Survivor, σε story που έκανε στο Instagram χαρακτήρισε ως «ανθρωπάκια» τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε ένα ακόμα story βάζοντας ένα «Χ» πάνω από τα ονόματα των δύο παικτών.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ωστόσο, αποθέωσε τον Μπο για τη στάση του. Αναρτώντας ένα «καρέ» από την εκπομπή «Γεια σου», στην οποία ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για όσα είδε, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα, και για το τέλος της σχέσης του με την Καρολίνα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Κύριος ο φίλος μου».