MEDIA

J2US: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση - Ποιο ζευγάρι έφυγε από το σόου

J2US: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση - Ποιο ζευγάρι έφυγε από το σόου
Glomex

J2US: Η πρώτη αποχώρηση του J2US ήταν γυναικεία υπόθεση, καθότι κρίθηκε μεταξύ των δύο γυναικείων ζευγαρίων, της Τζούλιας Νόβα με τη Ριά Ελληνίδου και της Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ.  

Επεισοδιακό ήταν αν μη τι άλλο το δεύτερο live του J2US, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς βγήκε στον αέρα λίγα μόλις 24ωρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο γνωστός παρουσιαστής ελέγχεται από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Απόψε ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι του σόου, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή δεν υπήρχε αποχώρηση, κάτι που δεν ίσχυσε σήμερα, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει κανονικά ότι ένα από τα ζευγάρια θα δει το επόμενο live από τον καναπέ του σπιτιού του.

Η πρώτη αποχώρηση του J2US ήταν γυναικεία υπόθεση, καθότι κρίθηκε μεταξύ των δύο γυναικείων ζευγαρίων, της Τζούλιας Νόβα με τη Ριά Ελληνίδου και της Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης καληνύχτισε τον κόσμο δίνοντας ραντεβού για το επόμενο Σάββατο, οπότε και στη σκηνή του J2US θα ανέβει ο Σταμάτης Γονίδης.