MEDIA

Survivor All Star: Ο τραυματισμός στον αγώνα και το ζεϊμπέκικο Μπισμπίκη του Αγόρου

Survivor All Star: Ο τραυματισμός στον αγώνα και το ζεϊμπέκικο Μπισμπίκη του Αγόρου

Survivor All Star: Ένταση, τραυματισμούς και... ζεϊμπέκικα θα έχει το αποψινό επεισόδιο  

Όπως κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του έτσι και το «Survivor All Star» σε καθημερινή βάση έχει εντάσεις, δολοπλοκίες, τραυματισμούς αλλά και αναφορές στην επικαιρότητα!

Απόψε θα έχουμε έναν πολύ σκληρό αγώνα αφού οι παίκτες θα... ζαλιστούν κυριολεκτικά στον στίβο με τον Νικόλα Αγόρου - όπως επισημαίνει ο Λιανός - να μιμείται το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη! Κατά την διάρκεια, βέβαια, του παιχνιδιού θα έχουμε κι έναν τραυματισμό.

Ο Παναγιώτης, που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα μετά την χθεσινή τους ήττα θα τραυματιστεί ελαφρά αλλά θα συνεχίσει για να φέρει τον πόντο στην ομάδα του.

Οι δύο νέοι υποψήφιοι

Σύμφωνα με τα spoilers, o παίκτης των «Μαχητών», θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την ομάδα του σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας, οι μπλε αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες και έτσι οι κόκκινοι θα πρέπει να αναδείξουν άλλους δύο υποψήφιους, πέραν της Χριστίνας Κεφαλά. Αυτές, διότι θα πρόκειται για γυναίκες παίκτριες της ομάδας, θα είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις