MEDIA

Ράνια Τζίμα για τη viral στιγμή με το τσιγάρο: «Οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα»

Ράνια Τζίμα για τη viral στιγμή με το τσιγάρο: «Οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα»
GLOMEX

Η Ράνια Τζίμα μιλάει για τη viral στιγμή της με το τσιγάρο «στον αέρα» του δελτίου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν η Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για τη σχέση ανάμεσα στο στρες και τη στενοχώρια με τις ασθένειες.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη viral στιγμή της με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη την στιγμή... τα φιλιά μας στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, που τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό και να καπνίζω, αλλά οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα. Και κάτι θα πιούμε και κάτι θα φάμε».

Όσον αφορά το άγχος η Ράνια Τζίμα τόνισε: «Έχω καταλάβει ότι πια έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε τόσα μεγάλα επίπεδα άγχους που δεν καταλαβαίνουμε πόσο στρεσάρουμε τον εαυτό μας. Αυτό βλάπτει τον οργανισμό μας».

Μάλιστα η δημοσιογράφος ποκάλυψε ότι πέρασε μία περίοδο τριών μηνών που έπρεπε να κάνει εξετάσεις, ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα που δεν θα ήθελε να της έχουν συμβεί. «Δύο με τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι ”burn out” (υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά. Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται».

«Ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το δεξί αυτί»

Η Ράνια Τζίμα εκτός από τα στρεσογόνα περιστατικά που βιώνει περιέγραψε τι έπαθε το διάστημα που εργαζόταν για το ρεπορτάζ για το MEGA στο υπουργείο Ανάπτυξης κι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί.

Η περιγραφή της για το αυτοάνοσο που απέκτησε σοκάρει: «Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν ”κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα».