MEDIA

Ράνια Τζίμα: «Έγινε παλι viral;» - Τι είπε για τη στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον «αέρα»

Ράνια Τζίμα: «Έγινε παλι viral;» - Τι είπε για τη στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον «αέρα»
GLOMEX

Η Ράνια Τζίμα μιλά πρώτη φορά για την viral στιγμή που έβγαλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, μίλησε για την πολιτική, τη ζωή της αλλά και την πορεία της στο δελτίο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που έγινε viral, όταν έβγαλε ηλεκτρονικό τσιγάρο νομίζοντας πώς η κάμερα έχει κλείσει.

«Ναι καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω, παρακαλώ πολύ να μην καπνίζετε. Είναι στόχος ζωής για μένα να το κόψω, αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί. Που και που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό, και τρώμε και κοιμόμαστε»

«Δεν παρακολουθώ το Twitter και τα social media γιατί αν το κάνω δεν θα κάνω τη δουλειά μου μετά. Γιατί εάν κάτι που θα διαβάσεις θα σε επηρεάσει, θα σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο. Θα συμβεί αυτό και πρέπει να το αποφύγεις. Θα χάσω το μέτρο μου αν το κάνω», ανέφερε για τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο για εκείνη.