MEDIA

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κρατάμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα για να συνεχίσουμε»

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κρατάμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα για να συνεχίσουμε»
GLOMEX

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς αλλά και την απώλεια της μητέρας του

Δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Fay's Time» παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας εξέφρασε τη δυσκολία των ταξιδιών την περίοδο αυτή: «Το να είσαι ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο και να λείπεις από την όμορφη διαδικασία της εγκυμοσύνης δεν είναι εύκολο. Το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και να περιμένεις κι έναν ακόμα στη ζωή σου είναι σίγουρα πολύ μεγάλη πηγή ενέργειας», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για τον θάνατο της μητέρας του είπε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς ή δυστυχώς η ζωή έχει και τα καλά και τα άσχημα. Καλό είναι οι άνθρωποι να γερνάνε και να «φεύγουν» και ειδικά όταν είναι γονείς να ζουν και κάποια πράγματα. Από ‘κει και πέρα δεν αποφασίζουμε εμείς. Κρατάμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα για να συνεχίσουμε με τα όποια ευχάριστα μας συμβαίνουν και μας δίνουν ένα επιπλέον κουράγιο».

Η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε με τη σειρά της: «Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να έχω δεύτερες σκέψεις. Το mindset του Γιώργου είναι ανίκητο και παίρνω κι εγώ δύναμη από αυτόν. Είμαι δίπλα του και θέλω να πιστεύω ότι συμβάλλω κι εγώ τουλάχιστον στην παρούσα φάση», δηλώνει από την πλευρά της η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, έκανα ανάμεικτα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου στη Γη της Ελιάς, προς το παρόν εστιάζω εκεί», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο τέλος.