MEDIA

Βίκυ Σταυροπούλου: Η... νοσταλγική ανάρτηση - «Εύχομαι σε όλους να βρείτε το ταίρι σας»

Βίκυ Σταυροπούλου: Η... νοσταλγική ανάρτηση - «Εύχομαι σε όλους να βρείτε το ταίρι σας»

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Η Βίκυ Σταυροπούλου με αφορμή τις επαναλήψεις της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», μέσω της οποίας αναδείχθηκε στο ευρύ κοινό, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι έχει δεχθεί πολλά μηνύματα από θαυμαστές της σειράς και θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη και την «συγκινητική ανταπόκριση», ενώ μεταξύ άλλων έγραψε «Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου και πάντα θα συγκινούμαι όταν παίζεται στην τηλεόραση».

«23 χρόνια πριν.
Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι' αυτήν την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της. Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμαι όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να... βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή... Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων, και να αγαπάτε βαθιά».