MEDIA

Τηλεθέαση: Famagusta, Σκαραβαίο ή Survivor είδε το κοινό;

Τηλεθέαση: Famagusta, Σκαραβαίο ή Survivor είδε το κοινό;

Άλλαξε την κατάταξη στους πίνακες της Nielsen η άφιξη της νέας σειράς του ALPHA;

Το βράδυ της Κυριακής, η νέα σειρά του ALPHA «Σκαραβαίος» βούτηξε στα βαθιά της τηλεοπτικής αρένας και διασταύρωσε τα ξίφη του με δυνατά προγράμματα.

Η παραγωγή μυθοπλασίας, με τον Γιάννη Τσορτέκη, έκανε 10,1% στο σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, η σειρά «Famagusta» του MEGA κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας 24,3% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου κερδίζει τις εντυπώσεις και σίγουρα συγκαταλέγεται στις επιτυχίες της χρονιάς.

Το «Survivor» στον ΣΚΑΪ έκανε 19,7% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό δείχνοντας ότι κρατά ένα ικανοποιητικό μερίδιο κοινού.

Η σειρά του STAR, «Στα σύνορα», κατέγραψε 7,8% στο σύνολο και 8,6% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έκανε 15,6% στο σύνολο και 14,5% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» 10% και 9,8%.

Όπως αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης, τα βράδια της Κυριακής «φουντώνει» ο ανταγωνισμός. Θα έχει ενδιαφέρον αν η προαναφερθείσα κατάταξη θα «κλειδώσει», ή θα υπάρξουν νέες ανατροπές.

Την επόμενη Κυριακή, ο «Σκαραβαίος» θα επανέλθει με νέο επεισόδιο. Ο Μάρκος πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια που αποδεικνύεται πόρνη πολυτελείας, βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο; Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; Τα μέσα ενημέρωσης θα πέσουν πάνω σε αυτή την υπόθεση κάνοντας δύσκολη τη ζωή της αστυνομίας που ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.