MEDIA

Τηλεθέαση: MasterChef, νέα εκπομπή Κανάκη και Γη της Ελιάς κρατούν τα ηνία

Τηλεθέαση: MasterChef, νέα εκπομπή Κανάκη και Γη της Ελιάς κρατούν τα ηνία

Η βραδινή ζώνη έχει νικητές στην τηλεθέαση, που βγάζουν… εκτός τον ανταγωνισμό

 

Το βράδυ της Πέμπτης, για μία ακόμη φορά, οι πρωταγωνιστές της Tv ρίχτηκαν στην αρένα και διεκδίκησαν την πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen. Για άλλους το πρόσημο ήταν θετικό, για άλλους αρνητικό. Ποιοι ξεχώρισαν, όμως, βγάζοντας εκτός τον ανταγωνισμό;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το «MasterChef» του STAR συνέχισε την πορεία του σημειώνοντας 21% στο δυναμικό κοινό και 15,2% στο σύνολο. Το ριάλιτι μαγειρικής αποδεικνύει καθημερινά ότι, φέτος, είναι η χρονιά του! Έκπληξη, στο κανάλι της Κηφισιάς, και η πρεμιέρα του «Έτερος εγώ: Νέμεσις». Η σειρά, παραγωγής Cosmote Tv που θα προβάλλεται την Πέμπτη στο STAR, έκανε 14% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα στους ιθύνοντες.

Από τις 21.00 έως τις 22.50, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA κατέγραψε 19,2% στο σύνολο και 14,2% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου είναι από τις μεγάλες νικήτριες της χρονιάς και ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για τέταρτο κύκλο.

Ο «Σασμός» του ALPHA κράτησε παρέα στο 18,8% του συνόλου και στο 15,2% του δυναμικού κοινού. Το «Προξενιό της Ιουλίας», που παίρνει το lead in, έκανε 18,2% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά εποχής εμφανίζεται, τις τελευταίες εβδομάδες, με ανεβασμένα ποσοστά.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, ο «Έρωτας Φυγάς» έκανε 9,2% στο σύνολο και 5,6% στους τηλεθεατές 18-54 και ο «Πρώτος από εμάς» 5,9% και 5,4% αντίστοιχα.

Στην ΕΡΤ1 «Η Παραλία» έκανε 9% στο σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ στον ΣΚΑΪ οι «Πανθέοι» περιορίστηκαν στο 3,6% και στο 3,2%.

Στη ζώνη των 20.00, «Ο παράδεισος των κυριών» έκανε 16,8% στο σύνολο και 13% στο δυναμικό κοινό. Η νέα εκπομπή… by «Ράδιο Αρβύλα», με τίτλο «Boomers», έκανε 16,1% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό.