MEDIA

Survivor 2024: Η έκπληξη που ετοιμάζει στις ομάδες ο Ατζούν - Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor 2024: Η έκπληξη που ετοιμάζει στις ομάδες ο Ατζούν - Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
GLOMEX

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ετοιμάσει την πιο ωραία έκπληξη για τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο Survivor

Ένας απαιτητικός υδάτινος στίβος περιμένει απόψε τις δύο ομάδες που διεκδικούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Η νίκη είναι μονόδρομος! Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται με πάθος στο αγώνισμα και οι εντάσεις στους πάγκους δεν λείπουν!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ετοιμάσει την πιο ωραία έκπληξη για τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Aυτή τη φορά ετοίμασε αγώνα ποδοβόλεϊ, με καλεσμένο έκπληξη. Δεν είναι σίγουρο, για τον λόγο αυτό, εάν θα πραγματοποιηθεί και αγώνας ασυλίας όμως σήμερα. Ίσως η παραγωγή επέλεξε να αφήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν μία μέρα και να επανέλθουν αύριο (26/2) στον στίβο μάχης.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία

Η νέα εβδομάδα κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις ενώ οι ανατροπές θα συνεχίζονται. Η Κυριακή ωστόσο φαίνεται να είναι πιο βατή... για τους Μπλε.

Οι ίδιοι έχουν δυναμώσει πολύ μετά την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή και το γεγονός πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τραυματισμένη, σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο. Όλα δείχνουν, δηλαδή, πως οι κόκκινοι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και έτσι στον τάκο θα πάει κάποιος από την ομάδα τους για αρχή.

Δείτε το τρέιλερ: