MEDIA

Τηλεθέαση: Λιάγκας, Καινούργιου και οι υπόλοιποι της πρωινής παρέας

Τηλεθέαση: Λιάγκας, Καινούργιου και οι υπόλοιποι της πρωινής παρέας

Τι ποσοστά έκαναν οι πρωινές εκπομπές την Τρίτη

Στην πρωινή ζώνη, καθημερινά, οι πρωταγωνιστές δίνουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, χθες, ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό έκοψε πρώτος το νήμα σημειώνοντας στο σύνολο 15,9% και στο δυναμικό κοινό 12,1%. Ο παρουσιαστής αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου καθώς η πορεία είναι επιτυχημένη και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία.

Στη δεύτερη θέση της πρωινής ζώνης βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τη Super Κατερίνα του ALPHA να σημειώνει 12,5% και 12,7% αντίστοιχα παίρνοντας την πρωτιά στους τηλεθεατές 18-54.

Το Πάμε Δανάη του MEGA κράτησε συντροφιά στο 9,3% στο σύνολο και στο 11,9% στο δυναμικό κοινό, το Breakfast@STAR κατέγραψε 10,1% και 11,2% ενώ το Fay’s Time σημείωσε 8,9% στο σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό. Το Πρωινό Σου Σου του OPEN αρκέστηκε στο 3,6% και 2,5% αντίστοιχα.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, για μία ακόμα ημέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρωταγωνίστησε. Το Happy Day έκανε 14,8% στο σύνολο και 21,1% στο δυναμικό κοινό δείχνοντας ξανά τη δυναμική του. Να σημειωθεί ότι και η Ζήνα Κουτσελίνη είναι από τις τηλεοπτικές παρουσίες, που φέτος σαρώνει. Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα έκανε χθες 16,7% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό.