MEDIA

Survivor spoiler 21/4: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία - Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor spoiler 21/4: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία - Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor: Spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία απόψε

Τα πάνω- κάτω έχουν έρθει στο Survivor από τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Τζέιμς Καφετζή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο παρά την απώλεια του Τζέιμς Καφετζή, οι μαχητές θα καταφέρουν να πάρουν το προβάδισμα και να φέρουν τη νίκη απόψε.

Έτσι κάποιος παίκτης από τους κόκκινους θα βγει στον τάκο απόψε.

Την ίδια ώρα ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με την παραγωγή για το γεγονός πως βγήκαν προς τα έξω οι μαζικές αποχωρήσεις των παικτών και πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις στην παραγωγή για το γεγονός πως διέρρευσαν οι αποχωρήσεις ενώ αναμένεται να τρίξει τα δόντια και στους παίκτες που απειλούν με αποχωρήσεις.

Ο Ατζούν, για ακόμα μια χρονιά, έχει δαπανήσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για τις ανάγκες του Survivor και μόνο πίσω δεν τα έχει πάρει αυτά τα χρήμα, με την φετινή σεζόν να είναι ίσως και χειρότερη από εκείνη του Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Ο Τούρκος παραγωγός έμαθε για τις μαζικές αποχωρήσεις από το τηλέφωνο και ενώ βρισκόταν στην Ευρώπη και κατάφερε τουλάχιστον να πείσει τον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο πλέον έχει πολύ καλές σχέσεις, να αποχωρήσει μέσω της διαδικασίας αποχώρησης, ώστε να μην χρειαστεί να φύγει άλλος παίκτης.