MEDIA

Τι δείχνουν οι αριθμοί 24 ώρες πριν τις εκλογές

Τι δείχνουν οι αριθμοί 24 ώρες πριν τις εκλογές

Ο κ.Χαρδαβέλλας έχει τις μυστικές δημοσκοπήσεις των κομμάτων

Οι τελευταίες 24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες είναι οι πιο κρίσιμες για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς στο διάστημα αυτό θα αρχίσουν να αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν οι 700.000 αναποφάσιστοι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Τρεις μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων έχουν ήδη καταλήξει στο αποτέλεσμα των εκλογών με αναγωγή στους αναποφάσιστους και απόκλιση συν-πλην 2% μετά από μυστικές έρευνες που έκαναν για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Καμμένο.

Τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα επιτελεία των κομμάτων, δείχνουν μεγάλες αλλαγές από τις εκλογές της 6ης Μάη και τα βασικά τους συμπεράσματα θα παρουσιαστούν απόψε στις 21:00 από τον Κώστα Χαρδαβέλλα στην τηλεοπτική εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του NEWBOMB.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η ΝΔ μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση με τη συνεργασία δύο άλλων κομμάτων αν βρεθεί στην 1η θέση, αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που χωρίς τη συμμετοχή του ΚΚΕ και του Καμμένου είναι αδύνατο να σχηματίσει κυβέρνηση.

Αν τελικά το πρώτο κόμμα δεν μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, το δεύτερο για να το πετύχει αυτό θέλει οπωσδήποτε τη συμμετοχή του πρώτου, κι εκεί πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Όλα τα στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεων και τις τάσεις του εκλογικού σώματος του τελευταίου 24ώρου θα παρουσιαστούν απόψε στις 21:00 στην εκπομπή του newsbomb, «Αποκαλύπτω», στη διάρκεια της οποίας θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία των τηλεθεατών με τον Χάρη Λαζαρόπουλο, ο οποίος θα μεταφέρει τα μηνύματα και τα ερωτήματά σας.