MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (05/04/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (05/04/2016) πρωτοσέλιδα

Με το τελευταίο πακέτο των μέτρων που αφορά τα 1,8 δισ. ευρώ από την έμμεση φορολογία και τις περικοπές δαπανών που θα στείλει μέχρι και σήμερα στους δανειστές επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο να επιταχύνει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μετά την υπεραντίδραση για τη διαρροή του Wikileaks η οποία κάθε άλλο παρά ενίσχυσε την ελληνική θέση, γράφει ο πολιτικός Τύπος (05/04).

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα θα διαβάστετε για την αποκάλυψη των «Αρχείων του Παναμά», για τα οποία μιλάει όλος ο κόσμος και πλήττει κυβερνήσεις, αλλά κυρίως επιβεβαίωσε πως ένα τεράστιο απόθεμα πλούτου κινείται στη «σκιά».

Επίσης θα διαβάσετε για υπουργική απόφαση που υποβαθμίζει ποιοτικά το γιαούρτι και απειλεί με καταστροφή τους γαλακτοπαραγωγούς. Το μεγάλο κόλπο των Τσέχων που διεκδικούν το ελληνικό σήμα.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Σε χρόνο ρεκόρ έληξε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, και όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος «έγινε μια εισαγωγική συζήτηση, βάλαμε το χρονοδιάγραμμα της πρώτης εβδομάδας, έως την άλλη Δευτέρα, και τον οδικό χάρτη έως το Eurogroup της 22 Απριλίου».

Σύμφωνα με τον οικονομικό τύπο στη συνάντηση δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα Wikileaks.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις