MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: Έτσι έφτασαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων «γαμπρών»

Τηλεοπτικές άδειες: Έτσι έφτασαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων «γαμπρών»

Με αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (30/8), η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειώνμε τους εκπροσώπους των υποψηφίων να φτάνουν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπουαπό τα χαράματα.

Περίπου στις 08:30 «σφραγίστηκαν» οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Τύπου καθώς μπήκε και ο τελευταίος εκπρόσωπος και από εκείνη την ώρα οι εκπρόσωποι «πήραν θέσεις» για αν ξεκινήσει η δημοπράτηση.

Όπως είχε προγραμματιστεί λίγο μετά τις επτά το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες αφίξεις των εκπροσώπων των υποψήφιων «γαμπρών», με τον πρώτο εκπρόσωπο να προσέρχεται στις 07:10 και τον τελευταίο λίγο πριν τις 08:30.

Πρώτος από τους εκπροσώπους των οκτώ εταιρειών πέρασε, στις 07:10, το κατώφλι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο Κάρολος Αλκαλάι από την πλευρά του Star.

alakai

Στη συνέχεια εισήλθαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 με τον Στρατή Λιαρέλη, για να ακολουθήσει ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.).

Τηλεοπτικές άδειες: Απίστευτο! Ο Λιαρέλης πήγε στο διαγωνισμό με το στρώμα του (photos)

kalogrotsas
liarelhs 2

Λίγο αργότερα (07:45) μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «όλα είναι καλά».

marinakis 2

Αμέσως μετά μπήκε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, εξηγώντας ότι ο κ. Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

Στις 07:55 εισήλθε ο εκπρόσωπος του Alpha Δημήτρης Φουρλεμάδης δηλώνοντας «είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές». Στις 08:05, μπήκαν στο χώρο οι Θοδωρής Κυριακού και Στρατής Λιαρέλης για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Στις 08:13 έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης της εταιρείας DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED.

savvidhs 2

Τελευταίος μπήκε στο κτήριο ο Πάνος Κυριακόπουλος της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο κύκλος αφίξεων και αρχίζει η διαδικασία.

kiriakopoulos 1

Ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου στην Καλλιθέα -το οποίο εποπτεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις- είναι αποκλεισμένος ενώ η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των εταιριών και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

adeies 1
adeies 2
adeies 3
adeies 4
adeies 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις