MEDIA

Survivor: «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε... οικειοθελώς από το παιχνίδι»

Survivor: «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε... οικειοθελώς από το παιχνίδι»

Survivor νέα:Όταν οι... γνωστοί και μη εξαιρετέοι παίκτες της ομάδας των «Διασήμων» δημιουργούσαν την «κλίκα» τους στα μέσα περίπου του reality επιβίωσης, σίγουρα δεν περίμεναν πως λίγο καιρό μετά ο ένας μετά τον άλλον θα ετοίμαζαν βαλίτσες για την Ελλάδα.

Το άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι πως οι περισσότεροι εξ αυτών έπεσαν στην παγίδα που ετοίμαζαν για τους συμπαίκτες τους!

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία, όπως πολύ σωστά σχολιάζουν σήμερα χιλιάδες χρήστες του Twitter, «αποχώρησε... οικειοθελώς από το παιχνίδι».

Τι εννοούν, όμως;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Στην προχθεσινή (08/05/2017) ψηφοφορία, από την ομάδα των Διασήμων τρεις ψήφους πήρε η Λάουρα Νάργες, την οποία ψήφισαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο.

Κι εκεί ακριβώς εντοπίζεται το ολέθριο λάθος της Βαλαβάνη, η οποία μαζί με την... παρέα της (Κοκκινάκη, Λάουρα) ψήφισαν τον Μπο, με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ψηφοφορία της ομάδας!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης, οι οποίοι είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία, να ψηφίσουν τους δύο εναπομείναντες παίκτες, δηλαδή τον Κοκκινάκη και την Ευρυδίκη!

Και κάπως έτσι, αν επαληθευτούν οι διαρροές, η Βαλαβάνη έβαλε... τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της!

Σχετικές ειδήσεις