MEDIA

Nomads: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε το reality του ΑΝΤ1

Nomads: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε το reality του ΑΝΤ1

Νomads - Ant1 | Ειδήσεις:Τηλεθέαση - έκπληξη για το νέο reality του ANT1 - Σάρωσε τα πάντα στην πρεμιέρα - Γκρέμισε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και όχι μόνο...

To νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα μόλις εχθές, το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του καναλιού κι όπως φαίνεται ήρθε για να μην αφήσει τίποτα όρθιο!

Το nomads έκανε μια δυνατή αρχή και σημείωσε νούμερα που ούτε και ο ΣΚΑΙ δεν είχε καταφέρει στην πρεμιέρα του Survivor!

Το Nomads στην πρεμιέρα του κατάφερε να φτάσει το 37% στο σύνολο και το 27% στο νεανικό ,ενώ θυμίζουμε πως το Survivor αντίστοιχα είχε «σημειώσει» 33,5% και στο σύνολο 27,3%.

Είναι προφανές γιατί ο ΑΝΤ1 έχει ποντάρει τόσα πολλά σε αυτό το reality!!!

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης απόψε το βράδυ στις 21:00, στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί, θα δούμε όλοι με τα μάτια μας ένα περιστατικό που θα μας... καθηλώσει.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του Nomads, έγινε κάτι κάτα τη διάρκεια των γυρισμάτων με το οποίο πάγωσαν τόσο οι παίκτες, όσο και οι άνθρωποι της πραγωγής, αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού στις Φιλιππίνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Παρόλα αυτά ο Γρηγόρης, δεν αποκάλυψε τι ακριβώς ήταν αυτό που σόκαρε - όπως είπε - πάνω από 500 άτομα που ήταν στο νησί.

Αρκέστηκε να πει ότι ήταν συγκλονιστικό και πρωτοφανές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS