MEDIA

Survivor 2018: Παίρνει τη θέση του Τσεπάνη ο Τανιμανίδης; - Όλη η αλήθεια

Survivor 2018: Παίρνει τη θέση του Τσεπάνη ο Τανιμανίδης; - Όλη η αλήθεια

Survivor 2018διαρροή - spoiler:Μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν αρκετή για να… ανάψουν φωτιές για το μέλλον του στο Survivor 2018.

Στο post του ο παρουσιαστής εμφανίζεται να παίζει ένα από τα παιχνίδια του δημοφιλούς reality επιβίωσης, σημειώνοντας: «Μπασκετικό στυλάκι… να σπάει ο καρπός! Πέρα από πλάκα, το πόσο θα ήθελα να παίζω κι εγώ δε το φαντάζεστε».

Ο επίσημος λογαριασμός του ΣΚΑΪ αποφάσισε να… παρέμβει στο προφίλ του παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε στο εν λόγω βίντεο: «Παρουσιάζεις το παιχνίδι των ανατροπών, πού ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα επεισόδια;».

Η ατάκα αυτή ήταν αρκετή ώστε από το πρωί να κατακλυστεί το διαδίκτυο με «πληροφορίες» που αναφέρουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης αφήνει την παρουσίαση στον Γιώργο Λιανό και... εισβάλει ως παίκτης πια στο Survivor 2.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες στα social media το… πήγαν ένα βήμα παρακάτω, τοποθετώντας τον στην ομάδα των Διασήμων, στη θέση του Κωνσταντίνου Τσεπάνη που αποχώρησε πριν λίγες ώρες.

Τι ακριβώς έχει γίνει; Ποια είναι η αλήθεια;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από… σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν έχουν καμία απολύτως βάση και λογική.

Η αλήθεια είναι, όπως μας μετέφερε άνθρωπος του ΣΚΑΙ, ότι ο Σάκης Τανιμανίδης «θα επιθυμούσε σαν… τρελός να συμμετέχει, ωστόσο η θέση του στο Survivor είναι ξεκάθαρη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος το Game of Love