MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (27/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (27/01/2016) πρωτοσέλιδα

Για πρόβα πόλωσης με ανούσια συζήτηση μιλά ο πολιτικός Τύπος σήμερα Τετάρτη 27/1/2016 για την πρώτη μάχη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή σχετικά με το Ασφαλιστικό, ενώ ο κόσμος φλέγεται και οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αρνούμενοι να δουν τον πρωθυπουργό.

Σφράγισμα συνόρων με διμερείς συμφωνίες προωθεί η Κομισιόν για να μπλοκάρει τις προσφυγικές ροές. Οι προθέσεις να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών αποτελεί σχέδιο, που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εκπονούν οι Βρυξέλλες, με σκοπό να μονώσουν τον ευρωπαϊκό Βορρά από τις προσφυγικές ροές. «Πράσινο φως» για διμερείς, διασυνοριακούς ελέγχους δίνει ο Γιούνκερ με επιστολή του προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Για σκληρή σύγκρουση στη Βουλή γράφουν οι οικονομικές εφημερίδες με το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής να προειδοποιεί για βαθιά ύφεση αν δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο.

Και μέσα σε όλα το Taxis φέτος ανοίγει νωρίτερα για τις φορολογικές δηλώσεις με «εκκαθάριση» τον Μάιο. Αλλαγές έρχονται για ανείσπρακτα ενοίκια και κοινή δήλωση για όσους έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Την ίδια ώρα παράταση για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων σχεδιάζεται από το αρμόδιο υπουργείο έως τις 2 Οκτωβρίου.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις