MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/01/2016) πρωτοσέλιδα

Με τα διάπλατα χαμόγελα των Τσίπρα - Νετανιάχου και την αποστροφή του Ισραηλινού πρωθυπουργού «η Ελλάδα είναι αληθινός φίλος», ασχολούνται έπειτα από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών, οι εφημερίδες αφού αποτελούν για αρκετούς αναλυτές στην Ευρώπη ένα απροσδόκητο θέαμα όπως γράφει ο πολιτικός Τύπος σήμερα Πέμπτη 28/1/2016.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η εικόνα των Αθηναίων με απλωμένα τα χέρια για λίγα φρούτα που προκαλεί οργή, πόνο, θλίψη και αηδία για τους κυβερνώντες επίσης φιλοξενείται σε όλο τον Τύπο με σχετικά σχόλια.

Σταθερή αξία οι προσπάθειες επί του ασφαλιστικού για να εξομαλυνθούν οι ακρότητες και οι εντάσεις δίχως ουσιαστικό αντίκρυσμα.

Την ίδια ώρα η Αθήνα λαμβάνει τελεσίγραφα για το προσφυγικό, από την Ευρώπη ενόσω οι ροές παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται αμείωτες.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Οι τράπεζες μειώνουν τις προμήθειες στο πλαστικό χρήμα, οι συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ αλλά και τι νέο κύμα χρεών μεταξύ των θεμάτων του οικονομικού Τύπου.

Η χώρα παραλύει το απεργιακό μέτωπο για το ασφαλιστικό διευρύνεται ενώ το ΔΝΤ ζητά οριζόντιες μειώσεις στις συντάξεις και η Κομισιόν παρασκηνιακά αναζητεί αντίμετρα για το χρέος.

Μελέτη της Εθνικής Τράπεζας δείχνει ποιοι πραγματικά πλήρωσαν τα capital controls με την πραγματικότητα να φανερώνει για ποιοιυς υπάρχει ακόμη χρήμα και μοιράζεται νομίμως από τον κρατικό κορβανά. Ο λόγος για την κομματική χρηματοδότηση.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις