MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (02/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (02/02/2016) πρωτοσέλιδα

Τι κρύβουν οι νέοι κωδικοί στα έντυπα Ε2 και Ε3 - Ποιοι θα πληρώσουν αυξημένη προκαταβολή φόρου - Τι ισχύει για τα ανείσπρακτα ενοίκια - Παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου για την απόσυρση ΙΧ αναλύονται στον σημερινό Τύπο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Την ίδια ώρα όπως γράφει ο πολιτικός Τύπος σήμερα Τρίτη 02/02/2016, η πρώτη ημέρα των συναντήσεων του υπουργείου Οικονομικών με τους δανειστές κατέληξε από ελληνικής πλευράς στο ότι τα δίνουμε όλα, φτάνει να τελειώσουμε. Τούτο παρά το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση θα διακοπεί την Παρασκευή και θα ξεκινήσει και πάλι στις 15 του μήνα, μετά το Eurogroup στις 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, οι παρεμβάσεις της πρώτης αξιολόγησης θα πρέπει να ενσωματωθούν σε δύο νομοσχέδια.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

H ατζέντα που βρίσκεται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, γίνεται ακόμη πιο «καυτή» καθώς φαίνεται ότι ζητήθηκε να κλείσει άμεσα και το φορολογικό. Μαζί με το ασφαλιστικό δηλαδή να έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση και τις ρυθμίσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στη φορολογική μεταχείριση των πολιτών. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αλλαγή των κλιμακίων καθώς και η φορολόγηση των αγροτών.
Εξετάζονται σενάρια για κλιμάκια από 10% έως και 50% για τα υψηλά εισοδήματα.

Μείωση τραπεζικών κινδύνων και ολοκληρωση της ΟΝΕ θέλει η ΕΚΤ ενώ επί ελληνικού εδάφους η Κατσέλη βλέπει τρεις τραπεζικές προκλήσεις.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις