MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/02/2016) πρωτοσέλιδα

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές και τα μέτωπα που παραμένουν ανοικτά, με τον χρόνο να τρέχει και την Αθήνα να θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά και το ζήτημα του προσφυγικού με τους ακραίους της Ευρώπης να θέλουν έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν, αναφέρονται στα σημερινά (06/02/2016) πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Όσον αφορά την διαπραγμάτευση οι δανειστές βλέπουν «μαύρη» τρύπα έως 1δισ. ευρώ για φέτος και ζητούν μα ψηφιστούν από τώρα οι ρυθμίσεις για το πρωτόγεννες πλεόνασμα του 2017.

Παράλληλα «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλάδας και των ακραίων της ΕΕ (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία) που θέλουν να κλείσουν τα σύνορα της χώρας, με την κυβέρνηση, πλέον να εξαπολύει ευθείες βολές για το θέμα του προσφυγικού, αναφέρουν οι σημερινές (06/02/16) πολιτικές εφημερίδες.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Όλα τα μέτωπα είναι «ανοικτά» αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις, ενώ δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, παράλληλα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν κάνει βήμα πίσω στις μειώσεις των κύριων συντάξεων, αναφέρουν οι σημερινές (06/02/2016) οικονομικές εφημερίδες.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις