MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (11/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (11/02/2016) πρωτοσέλιδα

Σχέδιο σε πέντε άξονες επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την ελάφρυνση των ασφαλιστικών επιβαρύνσεων των αγροτών, με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τα μπλόκα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να τεθούν και επίσημα οι βελτιωτικές προτάσεις, που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών είναι να ανταποκριθούν οι αγρότες στην πρόσκληση της κυβέρνησης και να προσέλθουν στον διάλογο σημειώνεται σήμερα Πέμπτησ στα πρωτοσέλιδα του πολιτικού Τύπου.

Επίσης μιλούν για επαναφορά στον υπολογισμό των συντάξεων με τον νόμο «Λοβέρδου – Κουτρουμάνη». Αυτό αποκαλύπτεται με βάση οδηγίες κρυφής εγκυκλίου που εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 7 Ιανουαρίου του 2016, χωρίς ποτέ να αναρτηθεί στη «Διαύγεια», παρά στάλθηκε μόνο στα γραφεία των αρμοδίων υπουργών και στις αρμόδιες διευθύνσεις του Δημοσίου και άλλων ασφαλιστικών ταμείων προκειμένου να προχωρούν στην έκδοση αποφάσεων έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με το νέο ασφαλιστικό.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Για τα κρυφά μηνύματα Στουρνάρα, τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, σχέδια για διάσπαση του ΣΕΒ και ανατροπή της διοίκησης Φέσσα εκ των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τον οικονομικό Τύπο.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις