MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (13/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (13/02/2016) πρωτοσέλιδα

Η ογκώδης κάθοδος των αγροτών στην «καρδιά» της Αθήνας και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ μερίδας αγροτών και Ματ, καθώς η πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο είναι τα θέματα που πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών σαββατιάτικων εφημερίδων.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

«Όργωσαν την Αθήνα», «Κατάσταση πολιορκίας», «Επεισόδια στις πλάτες της αγροτιάς» είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου για το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε την Παρασκευή (12/02) στο Σύνταγμα, όπου παρέλασαν και... τρακτέρ. Εκτός από το αγροτικό στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων διαβάζουμε και για το μοιραίο ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού που κατέπεσε την Πέμπτη στην Κίναρο, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο. Οι εφημερίδες ασχολούνται τόσο με τα αίτια της τραγωδίας όσο και με το προφίλ των άτυχων αξιωματικών.

Επίσης στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων μπορείτε να διαβάσετε και για τις παγίδες που κρύβουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις, ώστε να τις αποφύγετε.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Τις οικονομικές εφημερίδες απασχολούν σήμερα το παρασκήνιο «φωτιά» που άναψε με τις δηλώσεις του ο Π. Τόμσεν και για τη ραγδαία καθίζηση που σημείωσε αυτή την εβδομάδα το χρηματιστήριο Αθηνών.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις