MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (19/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (19/02/2016) πρωτοσέλιδα

Για σχεδόν μηδενική πρόοδο των διαπραγματεύσεων που γίνονται εδώ και περίπου 15 ημέρες σε τεχνικό επίπεδο στο κρίσιμο θέμα του δημοσιονομικού κενού μέχρι και το 2018, το οποίο σύμφωνα με τους δανειστές παραμένει ακόμη κοντά στα 3 δισ. ευρώ μιλά ο σημερινός (19/02/2016) πολιτικός Τύπος.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Παράλληλα το ΥΠΟΙΚ σχεδιάζει κλίμακα στις αποδείξεις με «πλαστικό χρήμα» για το χτίσιμο του αφορολόγητου για μισθωτούς και συνταξιούχους. Οι συντελεστές θα κυμαίνονται από 15% έως 40% ανάλογα με το εισόδημα. Το εισόδημα του κάθε φορολογουμένου θα καθορίζει και το ποσοστό των δαπανών που θα πρέπει να πραγματοποιεί με «πλαστικό χρήμα».

Ακόμη τα συμπεράσματα των Βρυξελλών στη διαχείριση των προσφυγικών ροών κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής απασχολούν τον Τύπο ακολουθούμενα από αναλύσεις και παρασκήνιο.

Το τελικό κείμενο Συμπερασμάτων της Συνόδου θα εκδοθεί σήμερα και θα περιλαμβάνει το μεταναστευτικό και τις σχέσεις ΕΕ - Βρετανίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Παρασκευή με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Η τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 ώρα Ελλάδος, πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής.

Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να συζητηθούν όλα τα ζητήματα της Συνόδου Κορυφής, το προσφυγικό και τα θέματα που σχετίζονται με την ελληνική οικονομία.

Το θέμα των κρίσεων με το αλαλούμ που προκλήθηκε από την υπόθεση Σφακιανάκη κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Θολό παραμένει το τοπίο για τις αποδείξεις επί του αφορολόγητου και με τα τελευταία σχέδια της κυβέρνησης απασχολείται ο οικονομικός Τύπος. Το προσκλητήριο Σάλλα σε επενδυτές αλλά και τα τρία road shows για τις τράπεζες σε Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Λονδίνο εκ των βασικών θεμάτων. Οσον αφορά την αξιολόγηση πάμε για τέλος του μηνός όσον αφορά τη νέα άφιξη του κουαρτέτου και οψόμεθα...

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις