MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (22/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (22/02/2016) πρωτοσέλιδα

Γιατί δεν έρχεται το κουαρτέτο αναρωτιέται σήμερα(22/02/2016) ο πολιτικός Τύπος.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Το κρίσιμο ραντεβού της Δευτέρας (22/02) μεταξύ πρωθυπουργού και αγροτών που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά το ασφαλιστικό και τις αναταράξεις στην κυβέρνηση απασχολεί τον Τύπο.

Θα διαβάσετε επίσης για χρηματοδότηση μέχρι 85% για προώθηση προϊόντων στις διεθνείς αγορές και τα κριτήρια - προϋποθέσεις για πρόσβαση στα κοινοτικά κονδύλια.

Την... πόρτα για απευθείας χρηματοδότηση των Ελλήνων αγροτών από τις Βρυξέλλες ανοίγει για πρώτη φορά η Κομισιόν.

Επίσης σύνταξη πριν από τα 62 «κλειδώνουν» 12 κατηγορίες ασφαλισμένων στο Δημόσιο και σε Ταμεία ΔΕΚΟ-τραπεζών. Οι πιο τυχεροί είναι όσοι συμπληρώνουν τα 35 έτη σε ΔΕΚΟ-τράπεζες ή έχουν 25ετία στο Δημόσιο μέχρι το 2012. Ακόμη κι αν θεμελιώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης μετά τις 19/8/2015, που ισχύουν τα νέα όρια ηλικίας, μπορούν να «κλειδώσουν» την έξοδο πριν από το 62ο έτος ή ακόμη και στο 62ο χωρίς να απαιτούνται 40 έτη ασφάλισης.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων, ξεχωρίζουν, οι φορολογικές δηλώσεις, το αγροτικό, οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό και φυσικά χρηματιστήριο. Ακόμη θα διαβάσετε γιατί πιέζει η ΕΚΤ για τους πλειστηριασμούς. Σύμφωνα με τον οικονομικό Τύπο οι πρώτοι πλειστηριασμοί θα γίνουν ώστε να πιεστούν αυτοί που έχουν και δεν πληρώνουν.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις