MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (16/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (16/03/2016) πρωτοσέλιδα

Πολιτική θύελλα ξεσπασε από τη διαχείριση του προσφυγικού ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με κερασάκι στην τούρτα τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, όπου αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Ενόψει της Συνόδου Κορυφής ΕΕ για το προσφυγικό νέες διαφωνίες βγαίνουν στον «αέρα» με εκκρεμότητες στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθείται και τις απαιτήσεις της Τουρκίας.

Με βάση τα δημοσιεύματα του πολιτικού τύπου σήμερα Τετάρτη (16/3) αυξήσεις-φωτιά στους φόρους εισοδήματος για όλα τα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα άνω των 7.000 ευρώ από μισθούς ή συντάξεις ή μηναία ποσά μισθών άνω των 500 ευρώ και μηνιαίες συντάξεις άνω των 580 ευρώ, καθώς επίσης και για όσους φορολογούμενους εμφανίζουν στην Εφορία καθαρά κέρδη άνω των 35.000 ευρώ από την ατομική άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αναμένεται να προκύψουν από τις φορολογικές κλίμακες των εισοδημάτων του 2016 τις οποίες επιδιώκουν να επιβάλουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα

Νέα ευνοϊκή ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ετοιμάζει η ΔΕΗ. Το πρόγραμμα προβλέπει μείωση ή και κατάργηση των προκαταβολών, ενώ εξετάζεται και αύξηση του αριθμού των δόσεων.

Ακόμη θα διαβάσετε για τις αυξομειώσεις στους εισακτέους, με τις εφημερίδες να φιλοξενούν αναλυτικούς πίνακες ανά σχολή

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Με φόρους, φόρους και φόρους ασχολείται ο οικονομικός Τύπος με βάση τα όσα περιγράφονται από τις συναντήσεις του οικονομικού επιτελείου με τους Θεσμούς.

Ακόμη θα διαβάσετε για τους επτά κινδύνους που απειλούν την παγκόσμια οικονομία ενώ όσον αφορά τις χρηματιστηριακές συναλλαγές οι αναλύσεις μιλούν για πιστούς παίκτες και για στροφή σε χρυσό, ομόλογα και συγκεκριμένες μετοχές.

Επίσης, θα διαβάσετε πώς τα σούπερ μάρκετ έχασαν τζίρο 6 δισ. ευρώ, αλλά και για μείωση των προστίμων της Τροχαίας.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις