MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/05/2016) πρωτοσέλιδα

Τα εμπόδια που συνάντησε η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup της Τρίτης, οι απειλές του Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα της βίζας που δυναμιτίζει τη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για το προσφυγικό, η εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, αλλά και το σοκ στην Αυστρία από τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά της Ακροδεξιάς, δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Τετάρτη (25/05/2016).

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας μπορεί να «κλείδωσε», αλλά το ΔΝΤ ρίχνει «βόμβες για νέα μέτρα και χρέος». Το Ταμείο επανέλαβε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση και άνευ όρων ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και επιμένει στη λήψη πρόσθετων μέτρων ύψους 9 δισ. ευρώ.

Στις υπόλοιπες ειδήσεις ξεχωρίζει το θέμα με τη «φορο-παγίδα» που έρχεται να πλήξει τα αγροτικά εισοδήματα, αλλά και το νέο «ψαλίδι» που έρχεται στο ΕΚΑΣ

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στις οικονομικές εφημερίδες θα διαβάσετε για τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, αλλά και για το ποιοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας επιβαρύνονται με τα περισσότερα «κόκκινα» δάνεια.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις