MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (30/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (30/05/2016) πρωτοσέλιδα

Σημαντικές αλλαγές φέρνει ο νέος τρόπος φορολόγησης των ΙΧ αυτοκινήτων με τον νέο τρόπο υπολογισμού των τελών ταξινόμησης, βάσει της αξίας λιανικής προ φόρων, αλλά και την επιβολή ενός περιβαλλοντικού τέλους ανάλογα με τις εκπομπές ρύπων (CO2), σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων, σήμερα, Δευτέρα (30/5/2016).

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Με τα νέα δεδομένα που τίθενται σε ισχύ από 1ης Ιουνίου 2016, αμέσως μετά την κατάργηση του μέτρου της απόσυρσης, οι τιμές των αυτοκινήτων σε συνδυασμό και με την αύξηση του ΦΠΑ κατά μία εκατοστιαία μονάδα (στο 24%) αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά για τα αυτοκίνητα που η αξία τους είναι άνω των 15.000 ευρώ και έχουν εκπομπές ρύπων πάνω από 120 γραμμάρια CO2, ενώ αντιθέτως στα σημερινά επίπεδα με την ισχύ της απόσυρσης ή και χαμηλότερα θα πέσουν οι τιμές για τα φθηνά και με μικρούς και οικονομικούς κινητήρες ΙΧ.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, βαρύ λογαριασμό με μειώσεις συντάξεων, μειώσεις μισθών, κατάργηση ΕΚΑΣ, «εξαφάνιση» επικουρικών και συνταξιοδοτικών μερισμάτων ετοιμάζει η κυβέρνηση για τις 29 Ιουνίου. Από αυτή την ημερομηνία τα εισοδήματα 7 εκατομμυρίων Ελλήνων μπαίνουν στους «κόφτες» των περικοπών που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ.

Αλλο καυτό θέμα οι πλειστηρισμοί που ξεκινούν από την 1η Ιουνίου

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Η εφαρμογή των μέτρων στην πρώτη γραμμή με αρχή νέο μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις από την αυξημένη παρακράτηση φόρου.

Παράλληλα, θα διαβάσετε για την χωρίς αποτέλεσμα διαπραγμάτευση στην τηλεδιάσκεψη χθες Κυριακή και τη συνέχεια των επαφών

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις