MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (15/10/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (15/10/2016) πρωτοσέλιδα

Η δεύτερη αξιολόγηση, οι φόροι και οι πλειστηριασμοί είναι τα βασικότερα θέματα που απασχολούν σήμερα Σάββατο (15/10) τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Για «αλλαγή πλεύσης από τις τράπεζες» καθώς βγάζουν στο «σφυρί» ακίνητα συστηματικών κακοπληρωτών κάνουν λόγο οι εφημερίδες σήμερα. Επίσης αναφέρονται στο «βαρύ φορτίο της δεύτερης αξιολόγησης», με 13 νέες παρεμβάσεις στη φορολογία αλλά και σε έξτρα φόρο σε μισθούς και συντάξεις έως 700 ευρώ.

Παράλληλα θα διαβάσετε ρεπορτάζ για τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά την επίθεση στην εισαγγελέα Τσατάνη, για την απόφαση να πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια, μόλις 5 ημέρες μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ αλλά και όλο το παρασκήνιο για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Στις πρώτες σελίδες των οικονομικών εφημερίδων, ξεχωρίζουν οι τίτλοι «Η ώρα του τραπεζίτη - Στα χέρια των τραπεζών 300-400 χιλιάδες εταιρείες - Έως 70.000 κινδυνεύουν να βάλουν "λουκέτο"» καθώς και «Βαριά τα εκκαθαριστικά του 2017 - Οι επαχθέστερες φορολογικές κλίμακες θα ισχύσουν και για τους 12 του 2016».

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.

Σχετικές ειδήσεις