MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/10/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/10/2016) πρωτοσέλιδα

Για διχασμό στην κυβέρνηση όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις και για τη σκληρή ατζέντα που κατέβασαν οι δανειστές ώστε να μπλοκάρουν τη δεύτερη αξιολόγηση μιλά σήμερα Τρίτη (25/10) ο πολιτικός Τύπος.

Η ελληνική πλευρά δέχθηκε ψυχρολουσία από τις αρνήσεις των κλιμακίων των θεσμών που αρνούνται την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων ζητώντας μειωμένο ωράριο στον ιδιωτικό τομέα με χρηματοδότηση από το κράτος.

Βάζουν φρένο στις κλαδικές συμβάσεις και τις απεργίες, βάζουν εμπόδια σε ακατάσχετο λογαριασμό για επιχειρήσεις, εξωδικαστικό συμβιβασμό και προνοιακά επιδόματα.

Στα υπόλοιπα θέματα θα διαβάσετε ότι στο Εφετείο η οδύσσεια των δανειοληπτών με ελβετικό φράγκο και για αάγριο εμφύλιο για τις υπουργικές καρέκλες. Η εσωκομματική αντιπαράθεση φουντώνει με επίκεντρο τον ανασχηματισμόκαι τις ιδιωτικοποιήσεις.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Ο,τι η τρόικα αμφισβητεί τον προϋπολογισμό εκ των βασικών θεμάτων του οικονομικού Τύπου. Επίσης θα διαβάσετε πως οριστικοποιούνται οι διοικήσεις των τραπεζών και πως το 64% των ασφαλισμένων εγκατέλειψε τις ρυθμίσεις στα Ταμεία.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.

Σχετικές ειδήσεις