ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υποτροφίες από ΟΤΕ και Cosmote σε 50 φοιτητές

Υποτροφίες από ΟΤΕ και Cosmote σε 50 φοιτητές

Υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις συνολικού ύψους €374.360 ευρώ σε 50 πρωτοετείς φοιτητές από ολόκληρη τη χώρα, για να σπουδάσουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα προσφέρει ο ΟΤΕ και η Cosmote.

Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Τη συγκεκριμένη δράση πραγματοποιεί ο ΟΤΕ για 13η συνεχή χρονιά και συνολικά έχει προσφέρει Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ σε σχεδόν 500 παιδιά.

Οι είκοσι υποτροφίες και οι τριάντα τιμητικές διακρίσεις παραδόθηκαν στο πλαίσιο μιας εορταστικής εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της COSMOTE,απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων, είπε:«Παρά τις συνθήκες να λένε «Δεν μπορείς», καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο Πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας και για να μπορέσουν οι φοιτητές να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για την υλοποίηση των σπουδών τους, ο ΟΤΕ και η COSMOTEπαρέχουν στους υπότροφους και τους διακριθέντες για το 2014-2015 μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:
• Κινητά τηλέφωνα και tablets
• δωρεάν σύνδεση ΟΤΕDoublePlay 24MbpsΑπεριόριστα Plus,
• δωρεάν πάγιο με το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιοStudent σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για τοCOSMOTE Internet OnTheGoStudent, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής και
• δωρεάν παροχή συνδρομώνΟΤΕ TVFullPack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης.

Σχετικές ειδήσεις