ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το επόμενο κατάστημα Coffeeway είναι το δικό σας

Το επόμενο κατάστημα Coffeeway είναι το δικό σας

Η διαρκώς ανερχόμενη πορεία του κλάδου του καφέ, αλλά και η τάση και κουλτούρα που επικρατεί στην παγκόσμια αγορά καφέ, βρίσκει εδώ και 21 συναπτά χρόνια την ελληνική εκδοχή του… με μεγάλη επιτυχία στα Coffeeway!

Αν ζητάτε…

Μια αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο του καφέ, με πολυετή και σταθερή παρουσία στο χώρο;

Η επιτυχημένη ιστορία των Coffeeway ξεκίνησε το 1994 όταν το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο Κολωνάκι. Ένα μοντέρνο και κομψό κατάστημα, το πρώτο που προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία σε όλα τα είδη του καφέ.
Tα Coffeeway έφεραν την επανάσταση στο ελληνικό λιανικό εμπόριο του καφέ και διαμόρφωσαν την τάση για αυτό που αργότερα θα ονομαζόταν «specialty coffee shop».

Καφεκοπτείο και espresso bar μαζί:

Το Coffeeway είναι ένα μοναδικό, υβριδικό κατάστημα όπου η πολυετής εξειδίκευση και γνώση μας, υπηρετούν τις επιθυμίες όσων αγαπούν τον καφέ.
“From bean to cup” … από τον κόκκο στο φλιτζάνι, είναι αυτό που πρεσβεύουμε στα Coffeeway μιας και το ταξίδι μέσα στα καταστήματά μας ξεκινά από το φρεσκοκαβουρδισμένο κόκκο, που αλέθεται κατά την προτίμηση του πελάτη μας, και καταλήγει στην απόλαυση ενός ποιοτικού καφέ στο φλιτζάνι του, στο σπίτι ή το γραφείο, στον άνετο χώρο μας ή take away.

Πιστό κοινό;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδευτεί, ξεχωρίζει και αναζητά τον καλό καφέ. Το κοινό επιλέγει τον «καφέ που του… ταιριάζει» και παραμένει πιστό σε αυτόν που τον «μύησε» στην κουλτούρα του καφέ. Και αυτόν που εμπιστεύεται δεν τον αλλάζει… Άλλωστε αυτό μαρτυρά η επιτυχία κάθε καταστήματος Coffeeway εδώ και 21 έτη. Οι πελάτες μας στα Coffeeway, είναι πιστοί πελάτες είτε πρόκειται για το καθημερινό τους ρόφημα ή για αγορά φρεσκοαλεσμένου καφέ για το σπίτι. Σε μια αγορά που οφείλεις να είσαι πλήρως ανταγωνιστικός, είσαι μαζί με τον πρωτοπόρο που τη διαμόρφωσε και ακόμα τη διαμορφώνει!


Διαφοροποίηση με εξειδικευμένους και προσωποποιημένους καφέδες ;

Αρωματικός εσπρέσο, παγωμένος καφές φίλτρου, παραπάνω από 35 διαφορετικά αρώματα καφέ, μονοποικιλιακοί καφέδες από την Αιθιοπία ως την Κεντρική και τη Λατινική Αμερική; Κι όμως! Τα Coffeeway προσφέρουν καφέ με βάση το γευστικό προφίλ του καταναλωτή.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των Coffeeway είναι εκεί για να βοηθήσει τον πελάτη και να του προτείνει την κατάλληλη για αυτόν ποικιλία βάσει των γευστικών του προτιμήσεων.


«Δυνατό» μίγμα προϊόντων με πολλαπλά κέντρα κέρδους;

Η πιο πλούσια παλέτα καφέ όχι μόνο για κατανάλωση μέσα στο κατάστημα, delivery, take away αλλά… και σε συσκευασία για το σπίτι! Στα Coffeeway βρίσκει κανείς εξαιρετικές ποικιλίες καφέ Espresso, φίλτρου, ελληνικό, στιγμιαίο- και σε μορφή decafeine! Η γκάμα ολοκληρώνεται με ποικιλίες τσαγιού, σοκολάτας καθώς επίσης και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την παρασκευή των ροφημάτων στο σπίτι.
Η προϊοντική σειρά συμπληρώνεται από φρέσκα, υγιεινά snacks, sandwiches και γλυκά. Αύξηση λοιπόν επισκεψιμότητας και πωλήσεων μέσα από το πλέον δυνατό αλλά και… ποιοτικό προιοντικό μίγμα της αγοράς!

Ελεγχόμενη και χαμηλού κόστους επένδυση;


Ένα ολοκληρωμένο concept καφέ με χαμηλό και σαφώς προσδιορισμένο κόστος αρχικής επένδυσης (60.000 €) και παράδοση με το κλειδί στο χέρι σε κατασκευαστικό, λειτουργικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Και το πιο σημαντικό; Δεν παραλαμβάνεται απλά ένα έτοιμο κατάστημα, αλλά μια καθόλα έτοιμη επιχείρηση προς λειτουργία. Άρτια εκπαιδευμένοι barista &προσωπικό, marketing plan και on time υποστήριξη από έμπειρα στελέχη της εταιρείας που βρίσκονται μαζί σας κατά το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας.

Breakeven μόλις στους πρώτους μήνες;

Το Coffeeway επιτυγχάνει υψηλή ρευστότητα, έχει υψηλά περιθώρια κέρδους και προσφέρει σύντομη απόσβεση.
Εφαρμόζοντας ένα πλήρες μοντέλο εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και τεχνογνωσίας, τις απευθείας σχέσεις με επιλεγμένους προμηθευτές και με δική του ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, το Coffeeway είναι μια δοκιμασμένη επιχειρηματική λύση, που προσφέρει διαφοροποίηση, διάρκεια και υψηλές αποδόσεις!

…. Τότε το επόμενο κατάστημα Coffeeway είναι το δικό σας!!!

Σχετικές ειδήσεις